نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در انتخاب یک مقدار برای comboBox از طریق کد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question مشکل در انتخاب یک مقدار برای comboBox از طریق کد

    سلام دوستان.
    آقا یه ابزار کامبوباکس چند ستونی دارم که به صورت زیر پر میشه:

    public void Fun_ShowData_Areas()
    {
    Cmb_Area.DataSource = dbc.Viw_Cmb_Areas;
    Cmb_Area.DropDownMinSize = new Size(170, 180);
    Cmb_Area.DisplayMember = "حوزه_کاري";
    Cmb_Area.ValueMember = "Area_Id";
    Cmb_Area.Columns[1].Width = 170;
    Cmb_Area.SelectedIndex = -1;
    Cmb_Area.Columns[0].IsVisible = false;
    }

    خروجی این ویو هم توی sql به صورت زیر است:
    2016-06-07_13-05-39.png
    حالا توی یه گرید ویویی هم کد حوزه کاری و هم نام حوزه کاری هست.میخوام براساس انتخاب سطر گرید ویو و براسا مقدار ستون حوزه کاری یکی از مقادیر این کامبوباکس نیز انتخاب بشه.
    اگه از دستور زیر استفاده کنم هیچ مقداری از کامبو انتخاب نمیشه(ستون 6 گرید دارای مقدار Area_Id و ستون 7 گرید دارای مقدار حوزه کاری هستش):
    Cmb_Area.SelectedValue = Dgv_Activities.CurrentRow.Cells[6].Value.ToString();

    یا :

    CODE]Cmb_Area.SelectedValue = Dgv_Activities.CurrentRow.Cells[7].Value.ToString();

    و جالبه اگه از کد زیر استفاده کنم گزینه "شبکه" از کامبو انتخاب میشه(این کد معادل کد اول هستش):

    Cmb_Area.SelectedValue=3;

    حالا میگید چکار کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 18 خرداد 1395 در 20:48 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: مشکل در انتخاب یک مقدار برای کامبوباکس از طریق کد

    فکر میکنم در مورد کد 1 اینکه چیزی انتخاب نمیشه حق داشته باشه.به صورت زیر تغییرش دادم ولی خطای index was out of range میده:

    Cmb_Area.SelectedValue =Convert.ToInt32(Dgv_Activities.CurrentRow.Cells[6].Value.ToString());

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: مشکل در انتخاب یک مقدار برای کامبوباکس از طریق کد

    آقا حل شد ببخشید.مشکل این بود که تابع فوق قبلش صدا زده نمیشد!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در خواندن یک مقدار از mysql
    نوشته شده توسط esteftaats در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 بهمن 1392, 16:02 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1391, 11:27 صبح
  3. سوال: مشکل در ایجاد ارتباط با بانک اطلاعاتی از طریق کد نویسی
    نوشته شده توسط mig-mig در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 23 شهریور 1390, 19:12 عصر
  4. مبتدی: مشکل در انتخاب یک رکورد از بانک در قسمتی از صفحه
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 مرداد 1390, 10:26 صبح
  5. سوال: مشکل در گرفتن یک مقدار از dataset و دادن به یک متغیر
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 16:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •