نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در گزارش ساز end user

  1. #1

    مشکل در گزارش ساز end user

    با سلام من یک تاپیک توی تالار دیگه زدم ولی کسی راهنمایی نکرد اگر دوستان یاد دارن راهنمایی کنن ممنون میشم.
    .
    با سلام و خسته نباشید خدمت استادان عزیز.
    .
    من برنامه ای نوشتم که میخوام گزارش های داخل برنامه توسط کاربر نهایی قابلیت ادیت داشته باشه. بیس کارم روی دات نت 2 طراحی کردم میخواستم ببینم میشه یا نه.؟
    باید توی کامپیوتر مقصد چی نصب کنم که بخش طراحی استیمول بالا بیاد.؟
    من قطعه کدی که هنگام نمایش استفاده کردم مثل زیره که توی سیستم خودم به راحتی بخش Design میاد بالا ولی توی سیستم های دیگه ارور میده. Stimulsoft.base.check فک کنم یک اروری تو این مایه ها بود.


    stiReport2.Compile();
    stiReport2.RegData(dt);
    stiReport2.CompiledReport.DataSources["tbl1"].DataTable = dt;
    stiReport2.Render(false);
    stiReport2.Design();


    متن خطا....
    System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'Stimulsoft.Report.Check, Version=2012.2.1304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
    File name: 'Stimulsoft.Report.Check, Version=2012.2.1304.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=ebe6666cba19647a'


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: مشکل در گزارش ساز end user

    دات نت 2؟؟؟؟
    فکر کنم اصلا جواب نده 3.5 به بالا.
    در مورد طراحی هم یک حالت edit انلاین داره ولی تست نکردمش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در دادن مقادیر به Variable های موجود در Rich در گزارش ساز Fast Report
    نوشته شده توسط hamid-nic در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 23:55 عصر
  2. مبتدی: مشکل کار با EmptyBand در گزارش ساز stimul
    نوشته شده توسط tarfand در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 14:39 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 17:11 عصر
  4. مشکل نمایش اعداد فارسی در گزارش ساز مایکروسافت در vs.net 2010
    نوشته شده توسط mohammed در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 15:45 عصر
  5. مشکل در گزارش گیری در برنامه پیغام Row overFlow
    نوشته شده توسط jannati در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1383, 15:50 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •