نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: namespace ام یکی از کلاساشو نمی شناسه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار emad4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    37
    پست
    257

    Unhappy namespace ام یکی از کلاساشو نمی شناسه

    من توی پروژه ام یه DataSet دارم (Typed DataSet) به اسم field_DS_31 که اسم کلاس ارثبرده شدش Field_DS_3 ه .
    و اسم namespace ام Tabler ه
    حالا وقتی پروژه رو اجرا می کنم با Error زیر مواجه می شم


    The type name 'Field_DS_3' does not exist in the type 'Tabler.Tabler'

    که به این خط گیر میده

    this.field_DS_31 = new Tabler.Field_DS_3();

    که این خط توسط خود ویژوال استودیو به Designer فرمم اضافه شده
    و جالب اینه که من عبارت Tabler رو از این خط پاک می کنم و برنامه کار می کنم و وقتی برنامه رو متوقف میکنم و بار بعد می خوام اجرا کنم می بینم دوباره عبارت Tabler اضافه شده و در واقع برای هر بار اجرای برنامه باید این عبارت رو پاک کنم
    من یه دیتاست جدید ساختم و این مشکل برای اون یکی هم پیش اومد و حتی یه Soloution جدید ساختم و فقط DataSet رو از پروژه قبلی Add کردم و فرمها رو دوباره ساختم ولی بازم این مشکل به وجود اومد . واقعا نمی دونم چیکار کنم . شما تا به حال به این مشکل برنخوردید ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.GhanaatPisheh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ----------
    پست
    1,267
    DataSet های خودتون رو پاک کنید و از نو بسازید.
    تاکید می کنم DataSet قبلی رو Add نکنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با namespace
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 15:17 عصر
  2. محدوده عمل namespace
    نوشته شده توسط littledemon در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 بهمن 1386, 11:48 صبح
  3. NAmeSpace
    نوشته شده توسط Future در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 11:52 صبح
  4. namespace
    نوشته شده توسط hercules_3d در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •