نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Buffer overrun در Disassembler

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605

    Post Buffer overrun در Disassembler

    سلام دوستان،
    من یک کده اسیب پذیر به Buffer Overrun نوشتم،و اون رو با GCC تحت Windows کمپایل کردم،
    با وارد کردن 4+268 Junk تا یعنی با 272 کاراکتر میشه EIP رو overwrite کرد


    #include <windows.h>
    #include <string.h>

    int main(int argc,char *argv[])
    {
    char buf[256];

    strcpy(buf,argv[1]);
    printf("You Entered: %s\n",buf);

    return EXIT_SUCCESS;
    }




    حالا قرض:
    داشتم کده اسیب پذیر رو Disassemble میکردم دیدم که براش 296 بایت Allocate شده
    همون طور که تو عکس زیر میبینید،
    حالا میخواستم دلیلشو از دوستان بپرسم؟؟؟؟
    ممنون.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه  

  2. #2
    این مسئله به Stack Management کامپایلر مربوط هست . ویژوال سی 6 برای کد مانند کد تو 320 بایت روی استک در نظر میگیره و نسخه 7.1 اش با پیکره بندی پیش فرض 264 ( با فعال بودن Gc و فعال بودن SEH ) و بدون فعال بودن هر دوی این قابلیتها باز 320 بایت و ...
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

تاپیک های مشابه

  1. قدرتمندترین DisAssembler و دیباگر موجود - IDA
    نوشته شده توسط Inprise در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 فروردین 1388, 18:45 عصر
  2. MSIL Disassembler و کرک برنامه ها
    نوشته شده توسط omidmehraban در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 12:41 عصر
  3. Stack Buffer Overrun in Windows
    نوشته شده توسط saeedIRHA در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1385, 11:29 صبح
  4. Online x86 Disassembler
    نوشته شده توسط Inprise در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 04:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •