نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

  1. #1

    چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    سلام
    وقتی با ado کار میکردیم با کد زیر از ثبت رکورد تکراری جلوگیری میکردیم

                try
    {

    }
    catch (SqlException ex)
    {
    switch (ex.Number)
    {
    case 2627:
    MessageBox.Show("اين کد قبلا ثبت شده است");
    break;
    }

    }


    حالا در entity framework ب چ شکل هستش
    ایا نمیشه از این روش استفاده کرد و باید قبل از درج بررسی کنیم که ایا رکوردی با این نام قبلا ثبت شده

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework


    using (var context = new EF6CodeFirstContext())
    {
    if(context.Students.Find(Searchid)!=null)
    MessageBox.Show("اين کد قبلا ثبت شده است");
    }
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    ممنون
    ولی من مشکلم این نیست و این مورد را میدونم
    سوالم اینه ک راهی به غیر اینکه قبل از درج کردن رکورد بیایم چک کنیم وجود داره یا نداره نیست
    مثل کدی ک بالا گذاشتم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    برای رکوردهای تکراری اصولا به جز Id (که کلید یکتایی برای رکورد در جدول هست)پراپرتی (هایی) دیگه ای رو هم مد نظر میگیرند(برای یکتایی بودن موجودیت) صرفا Id (هم بعنوان کلید یکتای رکورد در جدول و هم کلید یکتای موجودیت رو در نظر گرفتن کار اصولی نمیباشد)رو جستجو کردن ملاک درستی نیست.مثلا برای موجودیتی مثل دانشجو که دارای Id برای سطرهای جدول هست کد دانشجویی(کد یکتایی برای موجودیت دانشجو) هم بعنوان کلید در نظر میگرند.برای اشخاص کد ملی و .. شما هم بستگی به موجودیتی که داری صفت دیگه ایی رو بعنوان کلید یکتا موجودیت درنظر بگیر.وجواب سوال شما راهش بوسیله کد پست قبلی نه برای Id رکورد برای کلید موجودیت به آسانی میشه فهمید که مثلا کد ملی تکراری هست یا نه
    First,solve the problem then write the code

  5. #5

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    من هم منظورم id نیست
    همون شماره دانشجویی ک شما میگید خب
    مثلا ی جدول داریم برای اطلاعات دانشجو ک فیلدهای شماره دانشجویی،نام،فامیلی و . . . را داراست
    حالا وقتی میخوایم رکورد اضافه کنیم حتما باید اول چک کنیم ک شماره دانشجویی قبلا ثبت نشده است مثل کدی ک شما نوشتید
    یا نه مثل بلاکی ک من گذاشتم میشه این کار را کرد

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework


  7. #7

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    لینک دوم شد ولی دیگه وقتی مقدار را عوض کردم بازم میگه تکراریه
    لینک اول که اصلا نشد

    فکر نکنم سوالم اینقدر سخت باشه

  8. #8

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    اصلا ادم وقتی میاد اینجا سوال مطرح میکنه از برنامه نویسی سیر میشه
    ممنون از همه

  9. #9

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    کد قرار بدید.....

  10. #10

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    دوست عزیز آیا شما یک جستجوی ساده براساس فیلدهای دیگر را میتوانید انجام دهید؟
    منظورم یک تکست باکس داشته باشیم کاربر شماره دانشجویی را وارد کند و بعد گزینه جستجو را بزند در صورت وجود اطلاعات آنرا نمایش دهد ودرغیراینصورت پیام مناسب نمایش دهد
    اگر همچین کاری را انجام میدهید میتوانید همان را قبل از دستورات درج رکورد بنویسید ودر بخشی که رکورد را پیدا کرده بجای نمایش اطلاعات آن رکورد از زیروال بیرون بیاید مانند return ویا اگه بیسیک کار میکنید exit sub یا exit function وحتی بخش در غیراینصورت هم نیاز نخواهید داشت!

  11. #11

    نقل قول: چک کردن کلید اصلی تکراری در entity framework

    بله ولی خواستم از بلاک try cach استفاده کنم
    مشکل البته حل شد با لینکی که جناب aslan قرار دادند
    یکم تغییر دادم کدها را حل شد
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1394, 13:12 عصر
  2. سوال: نحوه مرتب کردن مقادیر یک فیلد در Entity Framework
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1392, 17:43 عصر
  3. چک کردن صحت مقادیر در entity framework
    نوشته شده توسط aghayex در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1391, 13:14 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 31 مرداد 1391, 10:01 صبح
  5. سوال: update کردن فیلد کلید اصلی که در جدول دیگر کلید خارجی است
    نوشته شده توسط amir_ir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •