نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد کلیدهای میانبر

  1. #1

    ایجاد کلیدهای میانبر

    سلام دوستان میخوام توی یک فرم لاگین وقتی کاربر دکمه Enter رو زد دکمه BtnEnter ام لود بشه برای اون کدی - پروپرتیسی رویدادی چیزی هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: ایجاد کلیدهای میانبر

    سلام دوست من وقتت بخیر ، در مرحله اول باید خاصیت KeyPreview مربوط به Form رو برابر True کنی در مرحله بعد توی رویداد Keydown مربوط به Form ت اینو بنویس

    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    BtnEnter_Click(this, new EventArgs());
    }


    و در رویداد Click مربوط به BtnEnter اینو بنویسی

    MessageBox.Show(" !فشرده شد Enterکلید ");

    فکر نکنم توضیحی لازم باشه اگه جایی به سوال برخوردی بگو توضیح بدم .
    پیروز و موفق باشی .
    از کدنویسی لذت ببری .

  3. #3

    نقل قول: ایجاد کلیدهای میانبر

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام دوست من وقتت بخیر ، در مرحله اول باید خاصیت KeyPreview مربوط به Form رو برابر True کنی در مرحله بعد توی رویداد Keydown مربوط به Form ت اینو بنویس

    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    BtnEnter_Click(this, new EventArgs());
    }


    و در رویداد Click مربوط به BtnEnter اینو بنویسی

    MessageBox.Show(" !فشرده شد Enterکلید ");

    فکر نکنم توضیحی لازم باشه اگه جایی به سوال برخوردی بگو توضیح بدم .
    پیروز و موفق باشی .
    از کدنویسی لذت ببری .
    سلام دادا ممنون ولی اون تیکه ای که نوشتی درون رویداد کلیک اینو بنویس دیگه نیاز نبود چون دادا دکمه را قبلا طراحی کردم
    ولی بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ساده ترین راه ایجاد کلیدهای میانبر در برنامه های ویندوزی
    نوشته شده توسط banitaba.ommolketab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1390, 10:17 صبح
  2. سوال: ایجاد کلیدهای میانبر و سریع به جای دکمه ها
    نوشته شده توسط 1234 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 00:50 صبح
  3. ایجاد کلید میانبر
    نوشته شده توسط neo_matrix در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 22:42 عصر
  4. غیر فعال کردن کلیدهای میانبر IE در کامپوننت TWebBrowser دلفی
    نوشته شده توسط ma_mohsen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •