نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال به سرور و دریافت یوزر و پسورد

  1. #1

    اتصال به سرور و دریافت یوزر و پسورد

    سلام دوستان من یک دیتابیس sql server 2012 روی یک هاست ویندوزی اپلود کردمو از طریق خود سایت باهاش ارتباط بر قرار میکنم



    الان میخوام از طریق برنامه سی شارپ اینکارو کنم و صفحه لوگینمو درست کنم ، باید کانکشن استرینگو تغییر بدم ؟

    مثلا باید به این صورت باشه

    public SqlConnection myConnection = new SqlConnection("server=192.168.1.1;database=Login;I  ntegrated Security=true");

  2. #2

    نقل قول: اتصال به سرور و دریافت یوزر و پسورد

    اطلاعات مربوط به سرور اس کیو ال رو باید از هاست بگیری و داخل کانکشن استرینگ قرار بدی.

  3. #3

    نقل قول: اتصال به سرور و دریافت یوزر و پسورد

    چه اطلاعاتی مثلا ؟

  4. #4

    نقل قول: اتصال به سرور و دریافت یوزر و پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط rooterror مشاهده تاپیک
    چه اطلاعاتی مثلا ؟
    آی پی و پورت سرور اس کیو ال و یوزرنیم و پسورد برای لوگین.

  5. #5

    نقل قول: اتصال به سرور و دریافت یوزر و پسورد

    ای پی سرور رو که میتونم در بیارم دیتابیس هم یوز پسورد نداره و یک جدول و دو فیلد دارد

    پورت رو از کجا میتونم در بیارم ؟

    معمولا از چه پورت هایی استفاده میشه برای اس کیو ال ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 15:30 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مرداد 1390, 22:52 عصر
  3. اتصال به اینترنت با گرفتن یوزر و پسورد
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 05 مهر 1387, 14:42 عصر
  4. اتصال برنامه به سرور و دریافت فایل و آپدیت دیتا بیس
    نوشته شده توسط ftmotlagh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 17:02 عصر
  5. اتصال به سرور از طریق حساب ویندوز
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1382, 10:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •