نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: پخش صوت

  1. #1

    پخش صوت

    سلام
    کلاس system.medi.soundplayer فقط فرمت wav را ساپورت می کنه اون هم یه نوع خاصیش (فکر کنم Pci ) که من نمی دونم چیه حالا اگه بخواهیم صوت از فرمت دیگه پخش کنیم چیکار کنیم؟

  2. #2
    کنترل mediaPlayer رو از ToolBox به برنامه ات اضافه کن، کار باهاش خیلی ساده است.

  3. #3
    میشه کار ا اون را توضیح بدین من نتونستم
    مثلا وقتی url آن را می دیم چه طوری و با چه دستوری اون رو play و stop کنیم
    البته خود کنترل را من hide می کنم چون فقط می خوام صداش بیاد و کاربر به اون دسترسی نداشته باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    ابتدا کامپوننت زیر را اضاف کنید.
    Microsoft Multimedia Control, version 6.0

    openFileDialog1.ShowDialog();
    axMMControl1.Command = "close";
    axMMControl1.FileName = openFileDialog1.FileName.ToString();
    axMMControl1.Command = "open";
    axMMControl1.Command = "play";

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    یه سر به اینجا بزن کارت رو راه میندازه
    http://www.un4seen.com

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •