نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اجرای دستور select درون update

  1. #1

    اجرای دستور select درون update

    سلام به تمامی دوستان گرامی .
    ان شاءالله که طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق باشه .

    بنده یه سوال داشتم .
    چطور میشه چنین دستوری رو پیاده سازی کرد به شکل دیگه :
    update (select table_name as my_muted from information_schema.tables where TABLE_NAME like '%muted%' limit 1)  set blocker = 'me' where id = 3


    درواقع این دستور اجرا نمیشه و خطای #1248 - Every derived table must have its own alias رو میده .
    من میخوام یک تیبل رو آپدیت کنم اما اسم تیبیل رو نمیدونم و میخوام نزدیک ترین تیبیلی که از information_schema پیدا میشه رو امتحان کنم .

  2. #2

    نقل قول: اجرای دستور select درون update

    این انجمن از قدیم و الیام همینطوری بوده .

  3. #3

    نقل قول: اجرای دستور select درون update

    چون نام Table مشخص نیست باید از Prepared Statement استفاده کنید
    ابتدا دستور SQL رو بسازید و به صورت یک رشته داخل یک متغیر بریزید و بعد رشته رو به عنوان دستور اجرا می کنید، مثال :

    SELECT table_name INTO @T FROM information_schema.tables WHERE TABLE_NAME LIKE '%muted%' limit 1;
    SET @S = CONCAT('UPDATE ', @T, ' SET blocker = "me" WHERE ID = 3');

    PREPARE MyStatement FROM @S;
    EXECUTE MyStatement;
    DEALLOCATE PREPARE MyStatement;


    ابتدا نام جدول میره توی T و بعد دستور با Concat ساخته میشه و میره توی S
    و در انتها رشته S به عنوان یک دستور Execute میشه

  4. #4

    نقل قول: اجرای دستور select درون update

    با تشکر از شما .
    اگه خواسته باشم این دستور رو داخل phpmyadmin پیاده سازی کنم به چه شکل هستش ؟

  5. #5

    نقل قول: اجرای دستور select درون update

    آها مشکل حل شد تشکر !

تاپیک های مشابه

  1. سوال: error در هنگام اجرای دستور select
    نوشته شده توسط baran_mehr در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1389, 19:34 عصر
  2. سوال: اجرای دستور select با استفاده از یک windowse service
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 29 آذر 1388, 11:17 صبح
  3. سوال: اجراي دستور select بر روي يك سرور ديگر
    نوشته شده توسط iran400 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 مهر 1388, 13:12 عصر
  4. خطا در اجرای دستور select query
    نوشته شده توسط frahimi در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1385, 12:30 عصر
  5. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •