نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در ایجاد سطح دسترسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    مشکل در ایجاد سطح دسترسی

    سلام دوستان
    دارم یک سایت طراحی می کنم (برای یادگیری) که سطح دسترسی داره یعنی تا قبل ورود کاربر یه شکل هست بعدش یه شکل دیگه چطور می تونم اون قسمت هایی که بعد از لاگین شدن تغییر می کنن عوض کنم؟راه حل درست چیه؟
    نمی دونم درست هست که آدرس میدم یا نه ولی یه چیزی تو مایه های سایت foodspotting.com قسمت هدر سایت اونجایی که برای لاگین هست بعد از این که لاگین می شید کل سایت همون هست و تغییر نمی کنه کسی می دونه چطور باید این درست کنم؟ ایده ای دارید؟چطور این سایت این کار انجام داده؟
    از مدیران می خوام هر طور صلاح می دونن اصلاح کنن
    آخرین ویرایش به وسیله asefy2008 : شنبه 05 تیر 1395 در 22:34 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    داخل کدها :دی
    پست
    234

    نقل قول: مشکل در ایجاد سطح دسترسی

    اگر برای یادگیری میخواهید یک اسکریپت لاگین دانلود کنید و باهاش کار کنید ... هم دستوراتش رو یاد میگیرید هم میتونید استایل قبل ورود کاربر با بعد از ورودش رو مشخص کنید...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: مشکل در ایجاد سطح دسترسی

    من چند نمونه دیدم اما کارم راه نیفتاد ممنون میشم اگه لینک دارید بزارید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ایجاد سطح دسترسی

    بخشی از کد html هدر سایت را که برای کاربر مهمان و کاربر لاگین کرده باید متفاوت باشد در یک متغیر ریخته و در میان دستور
    echo <<<_ENd

    ENd;

    متغیر را فراخوانی کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ایجاد سطح دسترسی

    میتونید متغیر ها رو با session ذخیره کنید ،اگر خالی بودن تصویر پیشفرض رو نشون بدید.
    اگر پر بودن هم تصویر اصلی
    تقریبا این:

    <?php
    session_start();
    //Checking session values
    if(empty($_SESSION['username'])){
    ?>
    <img src="your image" />
    <?}else{ ?>
    <img src="profile" />
    <?}?>

    البته میتونید تصویر پروفایل هر کاربر رو از قبل در دیتابیس ذخیره کنید و اونجا نشون بدید آدرسش رو...
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asefy2008
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    729

    نقل قول: مشکل در ایجاد سطح دسترسی

    ممنون از همه دوستان که لطف کردن و نظر دادن نمی دونم تا چه حد نظرم درست هست ولی به نظر میاد این سایت داره از ajax استفاده می کنه اما من نمی فهمم چرا برای عوض کردن فرم هم از ajax استفاده می کنه اگه sign in بزنین می بنین داره از همین تکنیک استفاده می کنه البته شاید دانش من کم باشه.
    دوستان مجدد نظر یادشون نره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ایجاد سطح دسترسی داینامیک
    نوشته شده توسط rayangostar_co در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1394, 10:33 صبح
  2. سوال: مشکل در ایجاد سطح دسترسی
    نوشته شده توسط masaioki.ono در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 مهر 1391, 23:24 عصر
  3. سوال: مشکل در تغییر سطح دسترسی خودکار
    نوشته شده توسط mvardin در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 18:54 عصر
  4. مشکل در دادن سطح دسترسی به یوزر aspnet
    نوشته شده توسط iman_pc_love در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1385, 23:40 عصر
  5. مشکل در تعیین سطح دسترسی کاربر asp.net
    نوشته شده توسط McMilad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1384, 14:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •