نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن ستون به ColumnSets در datagrid جانوس با کد نویسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    اضافه کردن ستون به ColumnSets در datagrid جانوس با کد نویسی

    سلام
    وقت بخیر
    من در محیط ویژوال داخل گرید جانوس چندین ColumnSets ایجاد کردم که هر کدوم تعدادی ستون دارند ، حالا می خوام با کد نویسی در زمان اجرا به بعضی از ColumnSets ها ستون اضافه کنم،
    جستجو کردم به این لینک هم رسیدم اما پاسخگو نبود
    چه باید کرد تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    Cool نقل قول: اضافه کردن ستون به ColumnSets در datagrid جانوس با کد نویسی

    سلام
    وقت بخیر
    من از این کد استفاده کردم
    Janus.Windows.GridEX.GridEXColumn co = new Janus.Windows.GridEX.GridEXColumn();
    co.Caption = "ستون الحاقی";
    co.ColumnType = Janus.Windows.GridEX.ColumnType.CheckBox;
    gridEX2.RootTable.ColumnSets["ColumnSet1"].Add(co, 0, 0);


    اما در خط آخر این خطا میده
    An unhandled exception of type 'System.InvalidOperationException' occurred in Janus.Windows.GridEX.v4.dll

    Additional information: Operation is not valid due to the current state of the object.
    Untitled-1.jpg

    مهندسین گرامی و عزیز
    ممکن راهنمایی کنید
    تشکر

  3. #3

    نقل قول: اضافه کردن ستون به ColumnSets در datagrid جانوس با کد نویسی

    با سلام..

    لازم نیست با کد نویسی ستون ایجاد کنی ... می تونی با با خاصیت Visible کنترل کنی که هر وقت خاصی نمایش بده یا مخفی کنه .... با VisibleIndex هم مکانش و درست کن ...

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: اضافه کردن ستون به ColumnSets در datagrid جانوس با کد نویسی

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_popo مشاهده تاپیک
    با سلام..

    لازم نیست با کد نویسی ستون ایجاد کنی ... می تونی با با خاصیت Visible کنترل کنی که هر وقت خاصی نمایش بده یا مخفی کنه .... با VisibleIndex هم مکانش و درست کن ...
    سلام
    ممنونم واسه جواب
    موردی که وجود داره این که تعداد ستونهای مورد نیاز اصلا مشخص نیست که بشه اونها از قبل ایجاد کرد

    آیا راه دیگه ای به ذهن شما می رسه؟
    تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: اضافه کردن ستون به ColumnSets در datagrid جانوس با کد نویسی

    سلام به همه مهدسین عزیز
    مساله حل شد
    قبل از اضافه کردن ستون به ColumnSets باید ابتدا اون به Columns اضافه کرد
      gridEX2.RootTable.Columns.Add(co);

    شاید بعد ها بدرد کسی خورد.


    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_popo مشاهده تاپیک
    با سلام..

    لازم نیست با کد نویسی ستون ایجاد کنی ... می تونی با با خاصیت Visible کنترل کنی که هر وقت خاصی نمایش بده یا مخفی کنه .... با VisibleIndex هم مکانش و درست کن ...
    میشه با یک خط کد این روش بیشتر توضیح بدین؟

    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 02 فروردین 1393, 02:39 صبح
  2. سوال: باز کردن و اعمال تغییرات در نرم افزار با کد نویسی
    نوشته شده توسط ali.axel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 16:02 عصر
  3. سوال: اضافه کردن ستون نوع HyperLink در کنترل DataGridView با کد نویسی
    نوشته شده توسط teardrop در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 فروردین 1389, 17:38 عصر
  4. پيدا كردن كنترل هاي موجود در تب كنترل با كد نويسي
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 18:53 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 16:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •