نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راهنمایی در مورد کلاس Program پروژه ایجاد شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    راهنمایی در مورد کلاس Program پروژه ایجاد شده

    سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

    من برای ارتباط با دیتابیس کانکشن رو توی کلاس Program خود پروژه ایجاد شده نوشتم به صورت زیر و یه متغیر رشته به نام IPName ایجاد کردم و توی فرمی که اول نرم افزار وارد میشم این رو مقدار دهی میکنم مثلا localhost حالا هر کاری میکنم این توی کانکشنم کار نمیکنه میخواستم ببینم راهی هست تا این روش عملی بشه یا راه بهتری هست برای این کار



    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>

    public static string IPName;

    public static SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=" + IPName + ",1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=AmarDataBase;User ID=VazifeHa;Password=20005839");

    [STAThread]
    static void Main()
    {
    //---------------------------------------//
    MessageBoxManager.OK = "تایید";
    MessageBoxManager.Cancel = "انصراف";
    MessageBoxManager.No = "خیر";
    MessageBoxManager.Yes = "بله";
    MessageBoxManager.Register();
    //---------------------------------------//
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new MyContext());
    }

    public class MyContext : ApplicationContext
    {
    public MyContext()
    {
    Application.Idle += new EventHandler(Application_Idle);
    IPNetwork f1 = new IPNetwork();
    f1.Show();
    }
    void Application_Idle(object sender, EventArgs e)
    {
    if (Application.OpenForms.Count == 0)
    Application.Exit();
    }
    }


    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: راهنمایی در مورد کلاس Program پروژه ایجاد شده

    سلام دوست من وقتت بخیر ، سوالی برام پیش اومده اینکه چرا کانکشن رو static تعریف کردی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: راهنمایی در مورد کلاس Program پروژه ایجاد شده

    خب شما من رو راهنمایی کنید چجوری تعریف کنم تا مشکلم حل بشه من میخوام راه حلی بدونم که بتونم راحت کارم رو راه بندازم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: راهنمایی در مورد کلاس Program پروژه ایجاد شده

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام دوست من وقتت بخیر ، سوالی برام پیش اومده اینکه چرا کانکشن رو static تعریف کردی ؟
    بدلیل اینکه نیازی به New نداشته باشه

    خب شما من رو راهنمایی کنید چجوری تعریف کنم تا مشکلم حل بشه من میخوام راه حلی بدونم که بتونم راحت کارم رو راه بندازم
    برای این کار از کلاس program استفاده نکنید
    یک کلاس جدید ایجاد کنید و برای دریافت و انتقال IPName از get و set درون کلاس استفاده کنید

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : دوشنبه 07 تیر 1395 در 02:05 صبح
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد انجام یک پروژه
    نوشته شده توسط majidrezaei2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 14:02 عصر
  2. راهنمایی در مورد پکیج کردن پروژه
    نوشته شده توسط aassaass در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 09:30 صبح
  3. سوال: راهنمایی در مورد کلاس ها
    نوشته شده توسط parhamm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 12:20 عصر
  4. سوال: راهنمایی در مورد کلاس ها و کامپایلرها
    نوشته شده توسط pedram mehrabani در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 19:46 عصر
  5. راهنمایی در مورد پیاده سازی پروژه
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 آبان 1385, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •