مشاهده دست آورد نظرسنجی: دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت / خطا در اجرای php در جاو

رای دهنده
0. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت

    0 0%
  • دلیل خطا در اجرای php در جاوا اسکریپت

    0 0%
نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت / خطا در اجرای php در جاوا اسکریپت

  1. #1

    دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت / خطا در اجرای php در جاوا اسکریپت

    دوستان عزیز لطفا بفرمایید چرا کد زیر در جاوا اسکریپت فعال نیشه:

    فایل اصلی این که در برنامه درست کار میکنه:

    var treeData = [{"name": "A","children":[{"name": "B1"},{"name": "B2"},{"name": "B3"}]}];

    اما زمانی که میخوام همین خط کد از php فراخوانی کنم که در همین صفحه هستش به هر صورتی خطا میده مشابه زیر عمل کردم ولی نتیجه نداد:

    var treeData = ('<?php echo (" $tree");?>');

    var treeData = document.write('<?php echo (" $tree");?>');

    لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید ضروری - خیلی ضروری
    تشکر . م .خزایی

  2. #2

    نقل قول: دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت / خطا در اجرای php در جاوا اسکریپت

    سلام
    php زبان برنامه نویسی سمت سرور هست و شما نمی تونید کد اون رو سمت کلاینت اجرا کنید...
    امکان اجرای php در javascript وجود نداره...!!!

  3. #3

    نقل قول: دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت / خطا در اجرای php در جاوا اسکریپت

    سلام
    php زبان برنامه نویسی سمت سرور هست و شما نمی تونید کد اون رو سمت کلاینت اجرا کنید...
    امکان اجرای php در javascript وجود نداره...!!!

  4. #4

    Exclamation نقل قول: دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت / خطا در اجرای php در جاوا اسکریپت

    نقل قول نوشته شده توسط NavidIvanian مشاهده تاپیک
    سلام
    php زبان برنامه نویسی سمت سرور هست و شما نمی تونید کد اون رو سمت کلاینت اجرا کنید...
    امکان اجرای php در javascript وجود نداره...!!!
    سپاس از شما دوست عزیز ولی چرا در کدهای زیر چاپ میگیره. اگر واقعا اینطور باشه نباید خروجی چاپی بده
    در اسکریپت زیر خروجی میده اما زمانی که document.writeگذاشته میشه چاپ نمیکنه:

    var treeData = document.write('<?php echo (" $tree");?>');

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    97

    نقل قول: دلیل عمل نکردن php در جاوا اسکریپت / خطا در اجرای php در جاوا اسکریپت

    باید به این روش عمل کنید :

    نکته : پسوند فایل js. نیست

    کد HTML:
    <script src="/js/newcode.php"></script>
    بعد توی فایل php اینطور بنویسید :


    <script>
    var treeData ="<?php echo $tree; ?>";
    </script>

    اصلا به document.write هم نیازی نیست
    برای اینکه نمایش داده بشه :
    <?php echo $tree; ?>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل عمل نکردن دکمه close form در پروژه تمرینی
    نوشته شده توسط mehdi_hidden در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 13:24 عصر
  2. سوال: عمل نکردن hover در اسکریپت html و php (تورو خدا کمک کنید، خیلی کارم گیره اینه)
    نوشته شده توسط arashmanteghi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1390, 14:16 عصر
  3. سوال: دلیل عمل نکردن كليد های ctrl+c يا ctrl+v در فرمهای MDI؟
    نوشته شده توسط reg_google در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 02 آذر 1389, 11:27 صبح
  4. سوال: دلیل عمل نکردن دستور if در این کد چیست؟
    نوشته شده توسط manager_mrd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 10:50 صبح
  5. مشکل عمل نکردن رنگ در ویندوز xp
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1383, 02:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •