نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift - اطلاع از تغییر زبان ورودی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift - اطلاع از تغییر زبان ورودی

    سلام بر همگی
    بنده قصد دارم Lanquage bar ی که کنار ساعت ویندوز هستش رو پیاده کنم بنابراین نیاز هست در هر جایی از برنامه (درون تکست باکس ها درون فرم ها و...)که دکمه های alt+shift فشرده میشه متن داخل یک لیبل عوض بشه.چطوری میتونم این کار رو انجام بدم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    سلام میتونین از این کد استفاده کنین
     private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Alt == true && e.Shift == true && label1.Text == "انگلیسی")
    {
    label1.Text = "فارسی";
    }
    else
    if (e.Shift==true&&e.Alt==true)
    {
    label1.Text = "انگلیسی";
    }


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    ولی این کد فقط فشرده شدن دکمه های alt+shift رو توی Form1 بررسی میکنه و مثلا نمیتونه توی تکست باکس های روی فرم هم تشخیص داده بشه.
    یعنی راهی نیست که نخوایم کد بالا رو توی رویداد KeyDown همه اجزای فرم بنویسیم یا صدا بزنیم؟!! (میدونم حرفم یکم غیر منطقیه ولی ...)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    با سلام
    شدنی هست . البته من خودم خیلی وارد نیستم یه آشنایی کمی دارم. سرچ کنی درباره ش مطلب زیاده :
    نمونه کد:
    Hotkey hk = new Hotkey();

    hk.KeyCode = Keys.1;
    hk.Windows = true;
    hk.Pressed += delegate { Console.WriteLine("Windows+1 pressed!"); };

    hk.Register(myForm);


    از هوک (Hook)هم میتونی استفاده کنی.
    آخرین ویرایش به وسیله دلتنگ اسمان : دوشنبه 14 تیر 1395 در 08:39 صبح

  5. #5

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    سلام
    قبلا فرم ها یک خصوصیت داشتن به نام key priviewکه هر کلیدی که درون تکس باکس ها رو میزدی به رویدادی key up,key down,key press فرم هم کال میشد.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 14 تیر 1395 در 09:33 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    با سلام
    شدنی هست . البته من خودم خیلی وارد نیستم یه آشنایی کمی دارم. سرچ کنی درباره ش مطلب زیاده :
    نمونه کد:
    Hotkey hk = new Hotkey();

    hk.KeyCode = Keys.1;
    hk.Windows = true;
    hk.Pressed += delegate { Console.WriteLine("Windows+1 pressed!"); };

    hk.Register(myForm);


    از هوک (Hook)هم میتونی استفاده کنی.
    ممنون دوست عزیز.نمونه کدی که گذاشتی رو اصلا نفهمیدم چی میگه چیکار میکنه کجا استفادش میکنن

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    این کد از Hotkey استفاده میکنه و وقتی کلید'1' فشرده میشه ، پیغام میده .
    از اساتیدی که در انجمن هستن اگه راهنمایی و توضیحات بیشتری بدن ممنون میشم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    آقا این یه نمونه برنامه ولی...
    http://proje724.ir/wp-content/upload.../HotkeyWin.rar
    ولی تو این برنامه بغیر از کلیدهای Alt یا Shift یا کنترل حتما باید یه کلید دیگه انتخاب بشه.در صورتی که من فقط میخوام فشرده شدن Alt+Shift بررسی بشه.

  9. #9

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    سلام شرط رو اینجوری بنویسید

    if (keyData == (Keys.Alt | Keys.Shift|Keys.ShiftKey))
    {
    cultureCurrent();
    return true;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 14 تیر 1395 در 12:03 عصر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام شرط رو اینجوری بنویسید

    if (keyData == (Keys.Alt | Keys.Shift|Keys.ShiftKey))
    {
    cultureCurrent();
    return true;
    }
    ببخشید چی ؟کجا؟کدوم شرط؟؟
    میخوام این شرط توی همه جای فرم بررسی بشه ها!!
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 14 تیر 1395 در 12:03 عصر

  11. #11

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 14 تیر 1395 در 13:06 عصر

  12. #12

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    شرطی که چک میکنه که فقط الت و شیفت فشرده شده باشن و نیازی به دکمه ای دیگه که فشرده بشه نیست.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    بسیار ممنون........................................ ................................................

  14. #14

    نقل قول: اطلاع از فشرده شدن دکمه های Alt+Shift

    یعنی میخوای مثلا تو محیط ویندوز هم عمل کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: منتظر بودن برنامه برای فشرده شدن دکمه ای از صفحه کلید
    نوشته شده توسط aftabeshargh در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 تیر 1391, 15:50 عصر
  2. سوال: سورس کد از کار انداختن Task manager و دکمه های Alt+ctrl+Delet
    نوشته شده توسط Bvk_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 20:58 عصر
  3. غیر فعال کردن دکمه های Alt , Ctrl از صفحه کلید
    نوشته شده توسط soheilbehro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 11:42 صبح
  4. غیر فعال شدن دکمه های صفحه ی Report
    نوشته شده توسط beautytoday در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 آذر 1386, 09:58 صبح
  5. ToolBar و ارسال پیام فشرده شدن دکمه ...
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 اسفند 1385, 17:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •