نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دریافت آرایه از سرور با volley

  1. #1

    دریافت آرایه از سرور با volley

    سلام طاعات قبول باشه دوستان
    از سمت سرور یه آرایه میفرستم به سمت اپ و میخام با کتابخونه وولی پارزش کنم اما راهشو بلد نیستم اگه کسی از دوستان راه پارز آرایه سمت اپ رو توضیح بده ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: دریافت آرایه از سرور با volley

    آرایه رو با چه فرمتی میفرستی .
    لطفا کد بزار که سریعتر راهنماییت کنیم

  3. #3

    نقل قول: دریافت آرایه از سرور با volley

    نقل قول نوشته شده توسط JYasProgramer مشاهده تاپیک
    سلام طاعات قبول باشه دوستان
    از سمت سرور یه آرایه میفرستم به سمت اپ و میخام با کتابخونه وولی پارزش کنم اما راهشو بلد نیستم اگه کسی از دوستان راه پارز آرایه سمت اپ رو توضیح بده ممنون میشم
    سلام اگر از json استفاده میکنید کافیه بعد از اضافه کردن کتابخونه یک json Array بسازید و با یک حلقه for هر المان رو دریافت و داخل یک arraylist نشون بدین
    private void makeJsonArrayRequest() {

    showpDialog();
    items=new ArrayList<>();
    JsonArrayRequest req = new JsonArrayRequest(urlJsonArry,
    new Response.Listener<JSONArray>() {
    @Override
    public void onResponse(JSONArray response) {
    Log.d(TAG, response.toString());

    try {
    // Parsing json array response
    // loop through each json object

    for (int i = 0; i < response.length(); i++) {

    JSONObject a = (JSONObject) response.get(i);

    int id=a.getInt("id");
    String name = a.getString("name");
    items.add(new Item(id,name));

    }



    } catch (JSONException e) {
    e.printStackTrace();
    Toast.makeText(getApplicationContext(),
    "Error: " + e.getMessage(),
    Toast.LENGTH_LONG).show();
    }

    hidepDialog();
    }
    }, new Response.ErrorListener() {
    @Override
    public void onErrorResponse(VolleyError error) {
    VolleyLog.d(TAG, "Error: " + error.getMessage());
    Toast.makeText(getApplicationContext(),
    error.getMessage(), Toast.LENGTH_SHORT).show();
    hidepDialog();
    }
    });

    // Adding request to request queue
    AppController.getInstance().addToRequestQueue(req) ;
    }

  4. #4

    نقل قول: دریافت آرایه از سرور با volley

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    آرایه رو با چه فرمتی میفرستی .
    لطفا کد بزار که سریعتر راهنماییت کنیم
    json هست
    و خود آرایه از نوع object هستش
    کدی ننوشتم میخاستم یادبگیرم که تازه بنویسم

تاپیک های مشابه

  1. دریافت تصاویر از سرور با سرعت مناسب
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1393, 04:05 صبح
  2. سوال: چگونه توسط دلفی، اطلاعات را به صورت ارایه از سرور دریافت کنیم؟
    نوشته شده توسط ahmad.khaliq در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 17:11 عصر
  3. دریافت ایمیل از سرور pop3 و انقیاد در یک دیتاست
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1387, 21:31 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •