نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: C++‎ Builder چی هست؟

  1. #1

    Question C++‎ Builder چی هست؟

    درود بر همگی

    می خواستم بدونم C++‎ Builder چی هست؟ خودم فکر می کنم یه کامپایلر ++C هست از شرکت بورلند. اگه اینطوره فرقش با MS Visual C چیه؟ لطفاً کمی در مورد محیطش بیشتر توضیح بدید و از قابلیت هاش.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    یه کامپایلر همراه با یه IDE و کتابخانه بسیار بزرگ محصول بورلند
    این کامپایلر از کتابخانه VCL که در ابتدا برای دلفی طراحی شده بود استفاده کنه و رابطه نزدیگی به بورلند دلفی داره محیطش هم از ویژوال سی بسیار دوست داشتنی تره

  3. #3
    حالا این ++Borland C قوی هست ؟
    منبع براش چی هست ؟
    چه قدر تفاوت با VC داره ؟
    بخواهیم یاد بگیریم چقدر وقت میبره ؟
    از این ctrl + space مثل تو ویژواال سی داره که توابع را نشون بده ؟
    ارزش داره بخونیمش یا همون VC ؟
    ممنون میشم یح توضیحی بدین !

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    خیلی
    زبان برنامه نویسی که سی++ و منبع براش فراوان در مورد VCL هم سایت borlan developer network بهترین منبع البته یه نسخه از bnd با نسخه ها جدید بیلدر نصب می شه

    در مورد IDE و ادیتور خیلی پیشرفته تر از ویژوال استادیو هست

    به نظر من که ارزش داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza643
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    روی زمین
    پست
    368
    من هم هر دوی این محط ها رو تجربه کردم که از بیلدر خیلی بیشتر خوشم اومد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    UAE
    سن
    45
    پست
    517
    منبع براش چی هست ؟
    مثالهای همراه خودش هم خیلی مفیده

    بخواهیم یاد بگیریم چقدر وقت میبره ؟
    اگر که با دلفی آشنا باشید ، خیلی باهاش احساس صمیمیت میکنید :)
    اگر هم نه IDE خیلی خوبی داره که کار رو ساده میکنه .
    syntax هم که مشخصه C هستش .

    از این ctrl + space مثل تو ویژواال سی داره که توابع را نشون بده ؟
    بله و چیزی هم بیشتر

    ارزش داره بخونیمش یا همون VC ؟
    من خودم ترجیحش میدم .

  7. #7
    از کجا دانلود کنیم ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    برید سی دی هاش رو بخرید بهتره مجموعا سه سی دی هست

  9. #9
    کدوم ورژن رو شما میگی سه cd هست ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494
    Borland Developer Studio 2006
    شامل:
    C++‎ Builder 2006
    و Delphi , C#‎ Builder
    می شود ، می توانید از فروشگاه برنامه نویس تهیه کنید.

  11. #11
    خیلی ممنون از وقتی که می ذارید .

    من ورژن قدیمی رو داشتم نصبش کردم ، خیلی خوشم اومد .
    یه سوالی برای من هست که آیا در C++‎ Builder هم مثل jbuilder می شه برای لینوکس برنامه رو کامپایل کرد ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    تو ورژن قدیمی یه تنولوژی وجود داشت به اسم CLX که برنامه ها نوشته شده با اون cross platform هستن و می شه به وسیله kylix اونها رو بروی لینوکس کامپایل کرد ولی فعلا نه از CLX پشتبانی می شه و نه kylix

  13. #13
    فروشگاه برنامه نویس کجا هست ؟ البته بنا به دلایلی من به نسخه 6 احتیاج دارم .
    دانلود کردم(175mb) اما کرک می خواد .

  14. #14
    در صورت استفاده از نسخه 6 فراموش نکن که باید 4 سرویس پکی که برای این نسخه منتشر شده رو هم نصب کنی ، و من بهت پیشنهاد میکنم Turbo CPP که اخیرا" منتشر شده و صرفا" حاوی Borland CPP Builder هست رو دریافت کنی ، نگارش Explorer اش رایگان است و کلیه قابلیتهای مورد نظرت رو داره ، و فقط نمیتونی بهش کامپوننتهای دیگری رو اضافه کنی ؛ که برای این منظور هم یک patch منتشر شده توسط عده ای دوستان و ... .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  15. #15
    خیلی ممنون از شما .
    اول اینکه clx رو داره ؟
    دوم ممکنه بگید از کجا بگیرم . تو سایت بورلند که نیست .
    البته توربو ++c که طراح رابط کاربر نداره ؟

    خیلی ببخشید من تو ++c خیلی تازه کارم .

  16. #16
    CLX رو فعلا فراموش کن .
    Turbo C تمام قابلیتهای BCB که توسط نگارش 6 و 2006 اش ارائه شد رو داره ، و بسته کوچک و ارزان قیمتی هم هست ، و نگارش حرفه ای اش هم کمتر از 300 دلاره . اطلاعات مربوطه رو از سایتش بگیر و برای تهیه اش با فروشگاه برنامه نویس ( مهدی کرامتی - مدیر سایت ) تماس بگیر . البته شاید در بازار هم وجود داشته باشه

    به این نکته توجه داشته باش که BCB خصوصا در ایران چندان پرطرفدار نیست و اغلب کسانی که کد سی مینویسند و میفروشند و میخرند ، ویژوال سی مایکروسافت رو میشناسند ؛ بحث در این رابطه شاید به این تاپیک مربوط نباشه ، اما اگر تصمیم داری چیزی بفروشی ، غیر از قابلیتهای فنی محیطی که انتخاب میکنی ، معقول هست که واقعیتهای تجاری رو هم در نظر بگیری .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

  17. #17
    خیلی ممنون از توجه شما

    اگه کراس پلتفرم بودن برام مهم باشه چی ؟

  18. #18
    باید از Framework های مناسب استفاده کنی ؛ QT و WxWindow قابل پیشنهاد هستن ، و در هر دو محیط ویژوال سی و بورلند سی قابل استفاده اند . فروم رو جستجو کن و بحثهای قدیمی تر رو مطالعه کن .
    UNIX is simple. It just takes a genius to understand its simplicity
    -- Dennis Ritchie

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل کد c ++ builder به C#‎
    نوشته شده توسط Mega7000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1394, 17:38 عصر
  2. C++‎builder
    نوشته شده توسط mnajafi در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1388, 16:53 عصر
  3. مقایسه اجمالی VC#‎ and C#‎ Builder
    نوشته شده توسط ali_hadian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 00:50 صبح
  4. تبدیل یک برنامه ساده از C++‎ Builder به دلفی7.0
    نوشته شده توسط 123456za در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 21:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •