نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تبديل عدد به حروف فارسي

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    متغیر
    پست
    62

    Question تبديل عدد به حروف فارسي

    با سلام
    دوستان کسی کد یا کتابخانه ای برای اندروید (جاوا) سراغ داره که بتونه عدد رو به حروف فارسي تبدیل کرد؟
    برای مثال: 1200000 رو تبدیل کنه به یک میلیون و دویست هزار

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: تبديل عدد به حروف فارسي


    /**
    * Created by kok on 12/15/15.
    */
    public class NumberToWordsConverter {
    private static String strDigit[][] = {
    {"ده", "یک", "دو", "سه", "چهار", "پنج", "شش", "هفت", "هشت", "نه", "صفر"},
    {"", "ده", "بیست", "سی", "چهل", "پنجاه", "شصت", "هفتاد", "هشتاد", "نود"},
    {"", "یکصد", "دویست", "سیصد", "چهارصد", "پانصد", "ششصد", "هفتصد", "هشتصد", "نهصد"},
    {"ده", "یازده", "دوازده", "سیزده", "چهارده", "پانزده", "شانزده", "هفده", "هجده", "نوزده"},
    {"", " هزار", " میلیون", " میلیارد"}
    };
    // final private static String[] units = {"Zero", "One", "Two", "Three", "Four",
    // "Five", "Six", "Seven", "Eight", "Nine", "Ten",
    // "Eleven", "Twelve", "Thirteen", "Fourteen", "Fifteen",
    // "Sixteen", "Seventeen", "Eighteen", "Nineteen"};
    // final private static String[] tens = {"", "", "Twenty", "Thirty", "Forty", "Fifty",
    // "Sixty", "Seventy", "Eighty", "Ninety"};


    final private static String strAnd = " و ";


    final private static String[] units = {"صفر", "یک", "دو", "سه", "چهار", "پنج", "شش", "هفت", "هشت", "نه",
    "ده", "یازده", "دوازده", "سیزده", "چهارده", "پانزده", "شانزده", "هفده", "هجده", "نوزده"};
    final private static String[] dahgan = {"", "", "بیست", "سی", "چهل", "پنجاه", "شصت", "هفتاد", "هشتاد", "نود"};


    final private static String[] sadghan = {"", "یکصد", "دویست", "سیصد", "چهارصد", "پانصد", "ششصد", "هفتصد", "هشتصد", "نهصد"};


    final private static String steps[] = {"هزار", "میلیون", "میلیارد", "تریلیون", "کادریلیون", "کوینتریلیون",
    "سکستریلیون", "سپتریلیون", "اکتریلیون", "نونیلیون", "دسیلیون"};


    // billion trillion


    public static String convert(Integer i) {
    //
    if (i < 20) return units[i];
    if (i < 100) return dahgan[i / 10] + ((i % 10 > 0) ? strAnd + convert(i % 10) : "");
    if (i < 1000)
    return sadghan[i / 100] + ((i % 100 > 0) ? strAnd + convert(i % 100) : "");
    if (i < 1000000)
    return convert(i / 1000) + stepsString(steps[0]) + ((i % 1000 > 0) ? strAnd + convert(i % 1000) : "");
    if (i < 1000000000)
    return convert(i / 1000000) + stepsString(steps[1]) + ((i % 1000000 > 0) ? strAnd + convert(i % 1000000) : "");
    return convert(i / 1000000000) + stepsString(steps[2]) + ((i % 1000000000 > 0) ? strAnd + convert(i % 1000000000) : "");
    }


    private static String stepsString(String step) {
    return " " + step + " ";
    }


    }

تاپیک های مشابه

  1. تبديل عدد به حروف فارسي و بلعكس
    نوشته شده توسط ali_najari در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1398, 18:32 عصر
  2. حرفه ای: سورس الگوریتم تبدیل عدد به حروف فارسی در php
    نوشته شده توسط aalmair در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 11:45 صبح
  3. تبدیل عدد به حروف فارسی در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط sara_csharp در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 10:43 صبح
  4. آموزش: تبدیل عدد به حروف فارسی
    نوشته شده توسط afshines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 18:45 عصر
  5. سوال: تبدیل عدد به حروف فارسی
    نوشته شده توسط afshines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 13:27 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •