نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

  1. #1

    راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

    سلام مهندسین عزیز

    من 2 تا جدول دارم یکی جدول افرد که اطلاعات شخصی ذخیره داره
    و یکی جدول پرداختی ها که اطلاعات پرداختی ها رو نگه میداره
    این 2 جدول با هم در ارتباط هستن

    حالا نیاز پیدا کردم که لیست افرادی که بین 2 تاریخ پرداخت انجام ندادن در بیارم
    یه کمبو باکس گذاشتم که تاریخ رو انتخاب میکنم و لیست افراد که پرداخت در اون ماه انجام ندادن در اوردم (کد پاین)
    اما فقط تو یک تاریخی که از کمبو باکس انتخاب کردم رو نمایش میده
    برای نوشتن query که با 2 کمبو باکس و بین 2 بازه زمانی جستجو انجام بده باید کدمو چه تغیری بدم ممنون

     var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where farmer.number_farmer == daryafti.id_p
    && daryafti.date == como_date.Text
    select daryafti).Any()
    select new { farmer.Name };

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول

    دوست گرامی query چون لیست اسامی افرادی که پرداختی نداشته اند میخوای بدست بیاری ابتدا لیست اسامی اشخاصی که در بازه مشخص شده پرداختی داشته اند و بدست بیار و لیست جاری رو از لیست کلی اشخاص کم کن نتیجه لیست اشخاصی که پرداختی در بازه مشخص انجام ندادن بدست میاد.نحوه بدست آوردن اسامی غیر مشترک بین دو لیست میتونی بصورت زیر بدست بیاری

    var differenceQuery =
    CustomerTotalList.Except(QueryCusomerList);
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول

    وقتی میخواهید در یک بازه زمانی جستجو کنید باید اینطور عمل کنید

    فیلدتاریخ >= شروع
    و
    فیلدتاریخ <= پایان

    درحالی که شما نوشتید:
    daryafti.date == como_date.Text


    var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where farmer.number_farmer == daryafti.id_p
    && daryafti.date >= como_date1.Text
    && daryafti.date <= como_date2.Text
    select daryafti).Any()
    select new { farmer.Name };

  4. #4

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    وقتی میخواهید در یک بازه زمانی جستجو کنید باید اینطور عمل کنید

    فیلدتاریخ >= شروع
    و
    فیلدتاریخ <= پایان

    درحالی که شما نوشتید:
    daryafti.date == como_date.Text


    var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where farmer.number_farmer == daryafti.id_p
    && daryafti.date >= como_date1.Text
    && daryafti.date <= como_date2.Text
    select daryafti).Any()
    select new { farmer.Name };
    این خطا رو میده

    Error 405 Operator '<=' cannot be applied to operands of type 'string' and 'string'

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    دوست گرامی query چون لیست اسامی افرادی که پرداختی نداشته اند میخوای بدست بیاری ابتدا لیست اسامی اشخاصی که در بازه مشخص شده پرداختی داشته اند و بدست بیار و لیست جاری رو از لیست کلی اشخاص کم کن نتیجه لیست اشخاصی که پرداختی در بازه مشخص انجام ندادن بدست میاد.نحوه بدست آوردن اسامی غیر مشترک بین دو لیست میتونی بصورت زیر بدست بیاری

    var differenceQuery =
    CustomerTotalList.Except(QueryCusomerList);
    این لیست افرادی که در یه بازه زمانی پرداخت انجام دادن .جطور باید از لیست کلی اشخاص کمشون کنم ؟؟

     var q = from t1 in db.Tbl_Sabt_Farmers
    join t2 in db.Tbl_dareyafti2s
    on t1.number_farmer equals t2.id_p
    where
    string.Compare(t2.date, combo_date.Text) >= 0
    &&
    string.Compare(t2.date, comboBox1.Text) <= 0
    select new
    {
    NameProdect = t1.Name,
    mablagh = t2.price,
    datee = t2.date,
    vaziat = t2.vaziyat,
    };
    dataGridView1.DataSource = q;

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq


    var CustomerTotalList = { 1, 2, 3, 4, 6, 8 };
    var QueryCusomerListPaied = { 3,8 };


    var LstNotPaied = CustomerTotalList.Except(QueryCusomerListPaied);


    foreach (var number in LstNotPaied)
    Console.WriteLine(number);


    /*
    This code produces the following output:


    1
    2
    4
    6
    */
    First,solve the problem then write the code

  7. #7

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

    با این روش نتونستم انجامش بدم خطا داشت !
    این کوئری رو نوشتم ولی یک ماه انتخاب شده از کمبو رو نشون میده .بازه روش اعمال نمیشه !!


    var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where farmer.number_farmer == daryafti.id_p
    && string.Compare(daryafti.date, como_date.Text) >= 0
    && string.Compare(daryafti.date, comboBox1.Text) <= 0
    select daryafti).Any()
    select new { farmer.Name };

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

    تصویر دو جدول Tbl_Sabt_Farmerو Tbl_dareyafti2 رو بزار تا با توجه به آن کویری نوشته شود
    First,solve the problem then write the code

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    این خطا رو میده

    Error 405 Operator '<=' cannot be applied to operands of type 'string' and 'string'
    شما تاریخ رو بصورت متن در نظر میگیرید و خطا میده

    متن رو نمیتونید اینجوری مقایسه کنسد باید همون متغیر از نوع تاریخ رو مقایسه کنید
    برای این کار اول متن رو به عدد تبدیل کنید و سپس اعداد رو مقایسه کنید

    یا میتونید تاریخ رو به عدد تبدیل کنید:
    برای مثال 1395/05/14 میشه عدد 13950514 بعد میتونی از اپراتورهای <= و >= استفاده کنی

  10. #10

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

    Tbl_Sabt_Farmer


    33.png


    Tbl_dareyafti2
    wew.png


    مهندس من query شو در اوردم و توی sql تست کردم درست جواب میده
    فقط کمک کنید اینو تبدیلش کنم توی سی شارپ به جای تاریخ های ثابت هم از 2 تا کمبو باکس بگیرمشون


    select * from Tbl_Sabt_Farmer where 
    Tbl_Sabt_Farmer.number_farmer not in (select Tbl_dareyafti2.id_p from Tbl_dareyafti2 where date='1395/04/26' or date='1395/06/01')



    این کد سی شارپش هرچی نگاه میکنم درسته ولی تو خروجی فقط شرط and اول رو برقرار میکنه

    var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where farmer.number_farmer == daryafti.id_p
    && string.Compare(daryafti.date, como_date.Text) >= 0
    && string.Compare(daryafti.date, comboBox1.Text) <= 0
    select daryafti).Any()
    select new { farmer.Name };
    آخرین ویرایش به وسیله vB.N3T : شنبه 26 تیر 1395 در 02:29 صبح

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول

    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    شما تاریخ رو بصورت متن در نظر میگیرید و خطا میده

    متن رو نمیتونید اینجوری مقایسه کنسد باید همون متغیر از نوع تاریخ رو مقایسه کنید
    برای این کار اول متن رو به عدد تبدیل کنید و سپس اعداد رو مقایسه کنید

    یا میتونید تاریخ رو به عدد تبدیل کنید:
    برای مثال 1395/05/14 میشه عدد 13950514 بعد میتونی از اپراتورهای <= و >= استفاده کنی
    اگر میشه با پست بالا کمک بدید.

  12. #12
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

    مشکل از مقایسه تاریخ نیست کویری رو بصورت زیر اصلاح کن ببین به نتیجه میرسی

    var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where farmer.number_farmer == daryafti.id_p
    && daryafti.date.Compare(como_date.Text) >= 0
    && daryafti.date.Compare(comboBox1.Text) <= 0
    select daryafti.id_p).Contains(farmer.number_farmer)
    select new { farmer.Name };
    First,solve the problem then write the code

  13. #13

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

    میشه این query جوری نوشت که علاوه بر نام از جدول farmer
    تاریخ ک پرداخت نکرده هم بده ؟! امکانش هست اینطوری نوشتش؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن query از 2 جدول در بازه ای از تاریخ توسط linq

    اگر میخوای بین دو تاریخ رو جستجو کنی نباید بنویسی

    where date='1395/04/26' or date='1395/06/01'

    چون اینجوری داری میگی تاریخ یکی از این دو تا باشه


    برای بینشون باید بنویسی

    where date between '1395/04/26' and '1395/06/01'




    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    این کد سی شارپش هرچی نگاه میکنم درسته ولی تو خروجی فقط شرط and اول رو برقرار میکنه

    var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where farmer.number_farmer == daryafti.id_p
    && string.Compare(daryafti.date, como_date.Text) >= 0
    && string.Compare(daryafti.date, comboBox1.Text) <= 0
    select daryafti).Any()
    select new { farmer.Name };
    تغییر بده به این

    var query = from farmer in db.Tbl_Sabt_Farmers
    where !(from daryafti in db.Tbl_dareyafti2s
    where (farmer.number_farmer == daryafti.id_p)
    && (string.Compare(daryafti.date, como_date.Text) >= 0)
    && (string.Compare(daryafti.date, comboBox1.Text) <= 0)
    select daryafti).Any()
    select new { farmer.Name };
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 30 تیر 1395 در 17:58 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 12:37 عصر
  2. راهنمایی در مورد تغییر پسورد برنامه توسط کاربر
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 00:37 صبح
  3. راهنمایی برای گرفتن Query از این اطلاعات....
    نوشته شده توسط کامروا در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 شهریور 1391, 07:55 صبح
  4. سوال: راهنمایی برای نوشتن بخشی از برنامه ی شطرنج
    نوشته شده توسط Pixel_designer در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 16:12 عصر
  5. سوال: راهنمایی در مورد تبدیل دستور sql به linq to sql
    نوشته شده توسط mahsa.n در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 01:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •