نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در api دو جانبه

  1. #1

    مشکل در api دو جانبه

    باس لام خدمت دوستان گرامی

    بنده یک api دارم که هم می توانم در ویندوز فرم و هم دز وب فرم استفاده کرد

    در وب فرم عالی کار می کنید ولی در ویندوز فرم ناقص عملیات انجام می دهد

    این api به گونهای طراحی شده که بتوان در IBSng کاربر اضافه کرد

    reff.jpg

    زمان اجرا این اررور را بعد از 20 ثانیه نشان می دهد

  2. #2

    نقل قول: مشکل در api دو جانبه

    درود

    وب سرویس شما restful هست یا soap ؟ نمونه کد ارئه کنید تا به صورت مستند تر بشه مشکل رو بررسی و راه حل ارائه نمود...

    اگر soap هست binding رو به اشتراک بزارید. اگر restful هست آدرس و جزئیات و چیزی که بشه دقیقتر بررسی کرد ارائه کنید با یک عکس نمیتواند راهنمایی کرد متاسفانه دوست عزیز

    شاد باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در api دو جانبه


    public static string _Location { get; set; }
    public static string _UserID { get; set; }


    public static bool User_AddNew(string GroupName, string UserName, string UserPassword)
    {
    var cookies = new CookieContainer();


    // Request 1 : Login
    var request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://" + Servers._ServerIP + "/IBSng/admin/?");
    request.Method = "POST";
    request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    request.CookieContainer = cookies;


    string postDataLogin = "username=" + Servers._AdminUser + "&password=" + Servers._AdminPass + "&x=28&y=15";
    byte[] postBytes = Encoding.Default.GetBytes(postDataLogin);
    request.ContentLength = postBytes.Length;
    using (Stream body = request.GetRequestStream())
    {
    body.Write(postBytes, 0, postBytes.Length);
    }


    WebResponse response = request.GetResponse();
    string referer = response.ResponseUri.AbsoluteUri;




    // Request 2 : Create user
    request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://" + Servers._ServerIP + "/IBSng/admin/user/add_new_users.php?");
    request.Method = "POST";
    request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    request.CookieContainer = cookies;


    postBytes = Encoding.Default.GetBytes("submit_form=1&add=1&cou nt=1&credit=1&owner_name=system&group_name=" + GroupName + "&x=22&y=12&edit__normal_username=normal_username& edit__voip_username=voip_username");
    request.ContentLength = postBytes.Length;
    using (Stream body = request.GetRequestStream())
    {
    body.Write(postBytes, 0, postBytes.Length);
    }


    response = request.GetResponse();
    _Location = response.ResponseUri.ToString();


    var parsedQuery = HttpUtility.ParseQueryString(_Location);
    string userID = parsedQuery["user_id"].ToString().Trim();
    Users._UserID = userID;


    request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://" + Servers._ServerIP + "/IBSng/admin/plugins/edit.php?");
    request.Method = "POST";
    request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    request.CookieContainer = cookies;


    postBytes = Encoding.Default.GetBytes("target=user&target_id=" + userID + "&update=1&edit_tpl_cs=&normal_username=&voip_user name=&attr_update_method_0=normalAttrs&has_normal_ username=t&current_normal_username=&normal_usernam e=" + UserName + "&password_character=t&password_digit=t&password_l en=" + UserPassword.Length.ToString() + "&password=" + UserPassword + "&normal_save_user_add=&tattr_update_method_1=voip Attrs&current_voip_username=&x=17&y=10");
    request.ContentLength = postBytes.Length;
    using (Stream body = request.GetRequestStream())
    {
    body.Write(postBytes, 0, postBytes.Length);
    }


    response = request.GetResponse();


    Stream requestStream = response.GetResponseStream();
    StreamReader streamReader = new StreamReader(requestStream);
    string _res = streamReader.ReadToEnd();
    response.Close();


    if (_res.Contains("Basic User Informations")) { return true; } else { return false; }
    }



  4. #4

    نقل قول: مشکل در api دو جانبه

    ابتدا بسته زیر را از نوگت در پروژه اضافه کنید

    Install-Package Newtonsoft.Json


    حال به شکل زیر ریکوئست Post را برای سرور ارسال کرده و بررسی کنید که مشکلات حل میشود یا خیر


    public class MyDataType
    {
    public string username { get; set; }
    public string password { get; set; }
    public int x { get; set; }
    public int y { get; set; }
    }


    public async void HttpTestPostData()
    {
    HttpClientHandler handler = new HttpClientHandler()
    {
    AutomaticDecompression = DecompressionMethods.GZip | DecompressionMethods.Deflate
    };


    using (var client = new HttpClient(handler))
    {
    var requestMessage = new HttpRequestMessage(HttpMethod.Post, "http://url.com");


    requestMessage.Content = new ObjectContent<MyDataType>(new MyDataType()
    {
    username = "user",
    password = "pass",
    x = 28,
    y = 15
    }, new JsonMediaTypeFormatter());




    //// Add our custom headers
    requestMessage.Headers.Add("Accept", "application/json, text/plain, */*");
    requestMessage.Headers.Add("Accept-Language", "en-US,en;q=0.8,fa;q=0.6");
    requestMessage.Headers.Add("Connection", "keep-alive");
    requestMessage.Headers.Add("Host", "yourserver.com");
    requestMessage.Headers.Add("Origin", "http://yourserver.com");
    requestMessage.Headers.Add("Referer", "http://yourserver.com");
    requestMessage.Headers.Add("User-Agent", "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/50.0.2661.102 Safari/537.36");


    var clientResponse = await client.SendAsync(requestMessage);


    var listFormatter = new List<MediaTypeFormatter>();
    listFormatter.Add(new JsonMediaTypeFormatter());
    var serverResponse = await clientResponse.Content.ReadAsAsync<MyDataType>(lis tFormatter);
    }
    }


    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در api دو جانبه

    نشد . امکانش است که از طزیق تلگرام راهنمایی کنید

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ایران-تهران
    پست
    9

    نقل قول: مشکل در api دو جانبه

    با عرض سلام.
    ممنون میشم که اضافه کردن کاربر در IBSNG رو با زبان C#‎ همینجا توضیح بدید.
    من هم همین مشکلات رو دارم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در رابطه دو فیلد از یک فیلد در جدول دیگر
    نوشته شده توسط Neeloofar در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 15:56 عصر
  2. مشکل در مقاسه دو متغیر زمانی؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1384, 02:21 صبح
  3. مشکل در تلفیق دو فیلد
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 07:18 صبح
  4. مشکل در مقایسه دو تصویر
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1384, 08:46 صبح
  5. یک مشکل در ارتباط دو جدول با هم
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •