نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جدا کردن سه رقم اعداد در EditText

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    Question جدا کردن سه رقم اعداد در EditText

    سلام بر دوستان
    مدت کوتاهی است که یادگیری برنامه نویسی اندروید رو شروع کردم و به یه مشکل بر خورد کردم که شاید از نظر شما اساتید ساده باشه !!!!!
    میخام توی تکست باکسم سه رقم سه رقم جدا کنم
    اومدم یه تابع برای اینکار نوشتم و تابع رو فراخونی کردم در متد afterTextChanged (از addTextChangedListener) و طبیعیه که افتاده توی loop چه کار باید کنم ؟
    زیاد با رویدادهای اندروید اشنایی ندارم و نمیدونم با چه دستوراتی باید مدیریت بشن
    اینم کد برنامه ام

    public void afterTextChanged(Editable arg0) {								
    try

    {
    if (txtWhole.length()>0)
    {

    txtWhole.setText(InsertQout((txtWhole.getText().to String())));
    txtWhole.setSelection(txtWhole.length());

    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Toast.makeText(getApplicationContext(), ex.toString(), Toast.LENGTH_LONG).show();


    }

    }

    کسی میتونه راهنمایی ام کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: جدا کردن سه رقم اعداد در EditText


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dharmaa
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    هر جایی که آب باشه
    پست
    154

    نقل قول: جدا کردن سه رقم اعداد در EditText

    سلام دوست گرامی
    بسیار بسیار بسیار سپاسگذارم از وقتی که گذاشتین و پاسخ مفیدی که دادین.

  4. #4

    نقل قول: جدا کردن سه رقم اعداد در EditText

    در رویداد AfterTextChanged در EditText بنویسید:


    EditText1.removeTextChangedListener(this);

    try {
    String givenstring = s.toString();
    Long longval;
    if (givenstring.contains(",")) {
    givenstring = givenstring.replaceAll(",", "");
    }
    longval = Long.parseLong(givenstring);
    DecimalFormat formatter = new DecimalFormat("#,###,###");
    String formattedString = formatter.format(longval);
    EditText1.setText(formattedString);
    EditText1.setSelection(EditText1.getText().length( ));
    // to place the cursor at the end of text
    } catch (NumberFormatException nfe) {
    nfe.printStackTrace();
    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();
    }

    EditText1.addTextChangedListener(this);


تاپیک های مشابه

  1. جدا کردن سه رقم اعداد در تکست باکس
    نوشته شده توسط star_star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1394, 19:22 عصر
  2. آموزش: درخواست کامپوننتی برای جدا کردن سه رقم اعداد
    نوشته شده توسط hasandrw در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 18:58 عصر
  3. سوال: جدا کردن سه رقمی اعداد در ستون های لیست ویو
    نوشته شده توسط mohammad_2039 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 00:39 صبح
  4. سوال: جدا کردن سه رقم اعداد با فیلد string
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 15:30 عصر
  5. جدا کردن سه رقمی اعداد در هنگام ورود در DBGrid؟
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 28 آبان 1386, 08:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •