نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: disable multi-line in text Edit qt غیر فعال کردن ویژگی چند خطی در Text Edit در Qt

  1. #1

    disable multi-line in text Edit qt غیر فعال کردن ویژگی چند خطی در Text Edit در Qt

    سلام
    ممنون مبشم راهنمایی کند.

  2. #2

    نقل قول: disable multi-line in text Edit qt غیر فعال کردن ویژگی چند خطی در Text Edit در Qt

    سلام
    ui->textEdit->document()->setMaximumBlockCount(1);

    به نظرم استفاده ازQLineEdit بهتر از QTextEdit در این مورد هست؛ مگر اینکه کاربرد خاصی مدنظر شما باشه.

  3. #3

    نقل قول: disable multi-line in text Edit qt غیر فعال کردن ویژگی چند خطی در Text Edit در Qt

    ممنون از شما، یه سوال - همین کار از پنچره property قابل انجام هستش؟ تا دیگه مجبور نباشیم کدش رو بنویسم.

  4. #4

    نقل قول: disable multi-line in text Edit qt غیر فعال کردن ویژگی چند خطی در Text Edit در Qt

    خیر
    از طریق Property Editor قابل انجام نیست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال کردن عنوان Microsoft Access در پنجره اصلی دیتابیس
    نوشته شده توسط HOK1347 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 11:48 صبح
  2. غیر فعال کردن کامپیوتر های ویروسی در شبکه
    نوشته شده توسط hossein722 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 10:25 صبح
  3. غیر فعال کردن کلید short key در IE7
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 مرداد 1386, 16:12 عصر
  4. غیر فعال کردن کلیدهای میانبر IE در کامپوننت TWebBrowser دلفی
    نوشته شده توسط ma_mohsen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •