نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اضافه شدن ستون خالی بعد از افزودن ستونی از نوع comboBox به datagrid تلریک

  1. #1

    Question اضافه شدن ستون خالی بعد از افزودن ستونی از نوع comboBox به datagrid تلریک

    سلام

    Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn comboColumn = new Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn("Pho ne");
    comboColumn.DataSource = new String[] { "Mobile", "Business", "Fax" };
    comboColumn.FieldName = "Phone";
    showm.Columns.Add(comboColumn);

    در تلریک وقتی این کد رو اجرا می کنم فقط یک ستون ایجاد می شه و کامبوباکس ایجاد نمی شه علت چیه؟؟؟ ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اضافه شدن ستون خالی بعد از افزودن ستونی از نوع comboBox به datagrid تلریک

    سلام
    من از کدای زیر استفاده کردم ولی...

    Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn Cmb = new Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn();
    //Cmb.Name = "Confirm";
    Cmb.HeaderText = "واحد والد";
    Cmb.DataSource = dbc.Prc_Cmb_Sections(true);
    Cmb.DisplayMember = "نام";
    Cmb.ValueMember = "کد_قسمت";
    Dgv_Section.MasterTemplate.Columns.AddRange(new Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn[] { Cmb });


    ولی مشکلش اینه که نمیدونم چرا محتوای کامبو به جای اینکه مقادیر برگشتی پروسیجر فوق باشه این مقدار رو داره:
    Myproject.Prc_Cmb_SectionsResults!

    دوستان اگه کسی مشکل منو میدونه راهنمایی کنه ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اضافه شدن ستون خالی بعد از افزودن ستونی از نوع comboBox به datagrid تلریک

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    سلام
    من از کدای زیر استفاده کردم ولی...

    Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn Cmb = new Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn();
    //Cmb.Name = "Confirm";
    Cmb.HeaderText = "واحد والد";
    Cmb.DataSource = dbc.Prc_Cmb_Sections(true);
    Cmb.DisplayMember = "نام";
    Cmb.ValueMember = "کد_قسمت";
    Dgv_Section.MasterTemplate.Columns.AddRange(new Telerik.WinControls.UI.GridViewComboBoxColumn[] { Cmb });


    ولی مشکلش اینه که نمیدونم چرا محتوای کامبو به جای اینکه مقادیر برگشتی پروسیجر فوق باشه این مقدار رو داره:
    Myproject.Prc_Cmb_SectionsResults!

    دوستان اگه کسی مشکل منو میدونه راهنمایی کنه ممنون

    آقا حل شد مشکل این بود که نوع ستون multiColumn نبود.
    اما یه مشکل دیگه.توی کد نویسی نمیتونیم ستون های کامبو رو مثلا visible ستون اول را false کنیم و ...در صورتی که توی یه multicolumncombobox میشه:

    MultiColumnComboBox1.Column[0].IsVisible=False;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اضافه شدن ستون خالی بعد از افزودن ستونی از نوع comboBox به datagrid تلریک

    کسی نیست؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1394, 14:31 عصر
  2. خالی شدن مقدار متغیره بعد از رفرش شدن صفحه
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 19
    آخرین پست: پنج شنبه 22 خرداد 1393, 21:12 عصر
  3. سوال: خالی شدن و پر شدن گرید ویو بعد از زدن بایندینگ ناویگیتور
    نوشته شده توسط manit44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1392, 14:57 عصر
  4. اضافه شدن سطر خالی بعد از پاراگراف
    نوشته شده توسط مهدی هادیان2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1392, 09:36 صبح
  5. جلوگیری از اضافه شدن فیلد خالی
    نوشته شده توسط delafarin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 تیر 1390, 01:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •