نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: معرفی Metro Framework UI در WinForm

  1. #1
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    معرفی Metro Framework UI در WinForm

    سلام .
    دوستانی که تمایل به داشتن User Interface کامل و زیبا شبیه windows 10,8 را دارند می تونند با استفاده از Metro Framework UI این قابلیت رو به پروژه های ویندوزی خود اضافه کنن. در تصاویر زیر فرم های طراحی شده توسط این Framework را می توانید مشاهده کنید.مجوز آن (MTI) میباشد(رایگان)












    برای دیدن تصاویر بیشتر و دانلود Source فریم ورک به لینک زیر مراجعه نمایید
    https://github.com/dennismagno/metroframework-modern-ui

    نحوه بکار گیره در پروژه
    1- ابتدا dll های لازم رو دانلود نمایید و به refrence پروژه اضافه نمایید

    ref.PNG

    2- در بخش ToolBox برای اضافه کردن کنترل های فریم ورک به ToolBox ابتدا یک Tab جدید بنام MetroUI بسازید و برای اضافه کردن کنترل ها روی Tab مورد نظر کلیک راست و کزینه ChooseItems را کلیک از پنجره Choose ToolBox Item روی دکمه Brows کلیک کرده و فایل MetroFramework.dll انتخاب نمایید و بعد Ok تا کنترل های لازم به ToolBox اضافه شود.
    3- برای تغییر UI فرم به Metro باید به جای ارث بری از کلاس Form پیشفرض از MetroForm به ارث برده می شود.


    using MetroFramework.Forms;


    namespace WindowsFormsApplication3
    {
    public partial class Form1 : MetroForm
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    }
    }


    برای دریافت اطلاعات بیشتر به لینک های زیر مراجعه نمایید
    منبع :http://denricdenise.info/
    https://github.com/dennismagno/metroframework-modern-ui
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    First,solve the problem then write the code

  2. #2

    نقل قول: معرفی Metro Framework UI در WinForm

    تشکر ولی ابزار Mahapps خیلی کاملتر و انعطاف پذیرتر هستش و همچنین شخصی سازی و کنترل های زیادی هم داره
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 05 مرداد 1395 در 03:04 صبح

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: معرفی Metro Framework UI در WinForm

    خواهش میکنم .دوست گرامی اگر متوجه شده باشید mahapps.metro a UI toolkit for WPF ولی Metro Framework UI مخصوص WinForm هست.
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. معرفی Database به Report در VB6
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1386, 17:29 عصر
  2. MSAgent در WinForm
    نوشته شده توسط محمد میرمصطفی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 17:52 عصر
  3. معرفی کامپوننت های کاربردی در دات نت
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 19:22 عصر
  4. معرفی کردن یک شی در یک رشته؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 22:17 عصر
  5. نمایش فایل های PDF در WinForm
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 14:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •