نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از یک تگ درمکان دیگر

  1. #1

    استفاده از یک تگ درمکان دیگر

    اگر بخواهیم یکی از مقدارهای یک تگ را درهمان صفحه به کار بگیریم یا دوباره مقدار بدهیم چه باید کرد؟


    مثلا درلین تگ <input type ="text" name="op" value="ali">
    1-مقدار valueاین تگ را در چند خط پایینتر در قطعه کد phpبه کار ببریم مثلا
    <?php
    .....
    ....

    <?

    2-مثلاشرط بگذاریک که اگر کاربر دکمه خاصی را کلیک کرد به همان صفحه پست شودومقدار valueاین تگ برای مقدار value تگ>input type="hidden" value=".."در نظر گرفت
    >?php

    if(....)
    }
    >input type =hidden value=value<
    {
    ?<

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    از جاواسکریپت استفاده کن:

    <script>
    document.all['tagID'].value="...";
    document.all['tagID'].type="...";
    document.all['tagID']. ... ="...";
    ...
    </script>

  3. #3
    میشه بیشتر توضیح بدهید.
    با این کد میشود بگوییم که اگر فلان کلید رازد این کار رابکن

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من منظور سوالت رو نفهمیدم!!
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    اگه درست منظورت رو فهمیده باشم...
    این مورد رو تا حالا تست نکردم ، شاید بشه مثلا:

    document.all['tagID'].onClick=FunctionName();
    ...


    و یا شاید هم منظورت این باشه :

    <input type="button" onClick="FunctionName();">


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •