نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم تغییر عکس هنگام ارسال به Stimulsoft reports

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    عدم تغییر عکس هنگام ارسال به Stimulsoft reports

    با سلام
    بنده با استفاده از کدهای زیر بایت را به ایمیج تبدیل می کنم


    Bitmap ByteArrayToImage2(byte[] b)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    byte[] pData = b;
    ms.Write(pData, 0, Convert.ToInt32(pData.Length));
    Bitmap bm = new Bitmap(ms, false);
    return bm;
    }

    سپس
    با کدهای زیر عکس خوانده شده از دیتابیس را به صورت ایمیج به استیمول سافت ارسال می کنم:


    Image imgForStimul=null;
    //Image imgForStimul = null;
    if (code != (object)null)
    {
    //pictureBox1.Image = null;
    OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    con.ConnectionString = @"provider = microsoft.jet.oledb.4.0;" + @"data source =a.mdb";
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = "SELECT photo FROM personel2 WHERE code='" + dgPersonel1.CurrentRow.Cells[4].Value.ToString() + "'";
    con.Open();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(com);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    if (dt.Rows[0]["photo"] != DBNull.Value)
    {
    imgForStimul= new System.Drawing.Bitmap(


    imgForStimul = ByteArrayToImage2((Byte[])dt.Rows[0]["photo"]);
    }


    con.Close();
    }
    }


    if (imgForStimul != null)
    {


    StiVariable svimage = new StiVariable("foldersummary", "image", imgForStimul);
    stiFolderSummary.Dictionary.Variables.Add(svimage) ;
    }
    stiFolderSummary.Compile();
    stiFolderSummary.Render();
    stiFolderSummary.Show();



    کدها به خوبی اجرا می شود اما با تغییر شخص بعدی عکس درج شده در گزارش، عکس همان فرد اولی است و با تغییر فرد عکس جدید از دیتابیس خوانده نمی شود
    به نظر شما مشکل کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: عدم تغییر عکس هنگام ارسال به استیمول سافت

    با سلام
    به اینصورت بنویس:

    StiReport stiFolderSummary = new StiReport();
    stiFolderSummary.Compile();
    stiFolderSummary.Render();
    stiFolderSummary.Show();




  3. #3
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: عدم تغییر عکس هنگام ارسال به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    با سلام
    به اینصورت بنویس:

    StiReport stiFolderSummary = new StiReport();
    stiFolderSummary.Compile();
    stiFolderSummary.Render();
    stiFolderSummary.Show();



    بنده گزارش طراحی شذه دارم و اگر new اجاد کنم صفحه سفید بهم نمایش میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: عدم تغییر عکس هنگام ارسال به استیمول سافت

    گزارش رو کجا ذخیره کردی ؟ آدرسش رو بده.

    StiReport.Load("stiFolderSummary.mrt");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: عدم تغییر عکس هنگام ارسال به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    گزارش رو کجا ذخیره کردی ؟ آدرسش رو بده.

    StiReport.Load("stiFolderSummary.mrt");
    داخل ویژوال استودیو یه گزارش استیمول ساختم و طراحیش کردم و به این شکل ذخیره نکردم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: عدم تغییر عکس هنگام ارسال به استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط momimomi مشاهده تاپیک
    داخل ویژوال استودیو یه گزارش استیمول ساختم و طراحیش کردم و به این شکل ذخیره نکردم
    ببین دوست عزیز گزارش ساخته شده اگه با استیمول هستش با پسوند mrt. هستش که یه جایی از کامپیوتر ذخیره کردی. و هر تغییری هم که در این گزارش بدی موقع بستن ،
    پیغام ذخیره رو میده که همون مسیر اصلیش رو نشون میده.
    در کل میتونید این کد رو جایگزین سه خط آخر کدهاتون کنی (با فرض این که اسم گزارش ساخته شده stiFolderSummary.mrt هستش):
    StiReport stiFolderSummary = new StiReport();
    StiReport.Load("stiFolderSummary.mrt");
    stiFolderSummary.Compile();
    stiFolderSummary.Render();
    stiFolderSummary.Show();


    میتونی به جای
      StiReport.Load("stiFolderSummary.mrt");


    از
    stiReport.Load(Application.StartupPath + "\\stiFolderSummary.mrt"); 

    هم استفاده کنی.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports
    نوشته شده توسط Yanehsar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 22:43 عصر
  2. سوال: عدم نمایش عکس هنگام Export webform به word
    نوشته شده توسط m_u3fi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 09:44 صبح
  3. کوچک کردن عکس در هنگام ارسال به بانک؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 12:25 عصر
  4. عدم نمایش عکس و چارت در Crystal Report
    نوشته شده توسط keyvan_n در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 10:42 صبح
  5. سوال: عدم نمایش عکس هنگام اکسپورت گزارش در ورد
    نوشته شده توسط adibi_p در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1387, 11:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •