نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن مقدار یک متغیر در فیلد فرم در php

  1. #1

    قرار دادن مقدار یک متغیر در فیلد فرم در php

    سلام دوستان من آی پی کاربر رو به دست میارم و می خوام توی یکی از فیلدها به نام dip قرارش بدم که توی form1 قرار گرفته

    function getRealIpAddr()
    {
    if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'])) //check <span class="highlight">ip</span> from share internet
    {
    $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    }
    else
    if (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) //to check <span class="highlight">ip</span> is pass from proxy
    {
    $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    } else
    {
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    } return $ip;
    }
    //global $ddip;
    ?? = "getRealIpAddr()";



    جای علامت سوال چی باید بنویسم تا آی پی کاربر توی فیلد dip قرار بگیره ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: قرار دادن مقدار یک متغیر در فیلد فرم در php

    چون از return استفاده شده پس شما باید تابع رو echo کنید. به این شکل:
    echo getRealIpAddr();

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن مقدار یک متغیر در فیلد فرم در php

    دادا در این صورت مقدار رو چاپ می کنه اما من می خوام این مقدار رو به فیلد text من بده .

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    97

    نقل قول: قرار دادن مقدار یک متغیر در فیلد فرم در php

    به یکی از این 2 روش عمل کنید


    echo '<input type="text" value="'.getRealIpAddr().'"/>';


    یا

    کد HTML:
    <input type="text" value="<?php echo getRealIpAddr(); ?>"/>

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن مقدار یک فیلد در یک لیبل
    نوشته شده توسط alonemm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 16:50 عصر
  2. قرار دادن مقدار یک فیلد در یک متغیر
    نوشته شده توسط dada_shi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 08:16 صبح
  3. سوال : قرار دادن مقدار یک فیلد در یک متغیر در C#‎‎.Net
    نوشته شده توسط amirpub در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 دی 1388, 15:37 عصر
  4. قرار دادن مقدار یک فیلد از Database در Textbox
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 12 بهمن 1386, 21:54 عصر
  5. قرار دادن مقدار یک فیلد در خاصیت visible یک کنترل
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 16:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •