نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیدا کردن یک کاراکتر در آخر یک Label

  1. #1

    Question پیدا کردن یک کاراکتر در آخر یک Label

    سلام فرض کنید توی یک لیبل بنویسیم: 2+3*8-4+3+ حالا من میخوام آخرین کاراکترش رو عوض کنم مثلا بگردم و اگه '+' بود به '-' تغییر بدم با چه خاصیتی میشه این کارو کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: پیدا کردن یک کاراکتر در آخر یک Label

    با سلام

    label1.Text.Substring(label1.Text.Length - 1).Replace("+","-");

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن یک کاراکتر در آخر یک Label

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    با سلام

    label1.Text.Substring(label1.Text.Length - 1).Replace("+","-");
    این برای زمانیست که ما میدونیم اون کاراکتر چی هست, حالا در صورتی که بخوایم بگیم که اگر آخرین کاراکتر عدد نباشه و اگه نبود حالا بررسی بشه که مثلا این '+' هم نباشه و حالا بیاد این '-' را با کدی که نوشتین عوض کنه؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: پیدا کردن یک کاراکتر در آخر یک Label

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    این برای زمانیست که ما میدونیم اون کاراکتر چی هست, حالا در صورتی که بخوایم بگیم که اگر آخرین کاراکتر عدد نباشه و اگه نبود حالا بررسی بشه که مثلا این '+' هم نباشه و حالا بیاد این '-' را با کدی که نوشتین عوض کنه؟!
    نه دوست عزیز این کد خودش شرط شما رو بررسی میکنه اگه "+" بود با "-" جایگزین میکنه در غیر اینصورت هیچ کاری انجام نمیشه.

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن یک کاراکتر در آخر یک Label

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    نه دوست عزیز این کد خودش شرط شما رو بررسی میکنه اگه "+" بود با "-" جایگزین میکنه در غیر اینصورت هیچ کاری انجام نمیشه.

    پس یعنی من بیام برای حالت های دیگه هم از این کد استفاده کنم و از / * استفاده کنم؟

    این کد هم همون کار رو انجام میده؟ من از این استفاده می کردم!

    if (Label1.Text[Label1.Text.Length - 1] == '-')
    {
    Label1.Text = Label1.Text.Replace('-', '+');

    }
    آخرین ویرایش به وسیله daniyaltjm : جمعه 01 مرداد 1395 در 02:33 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: پیدا کردن یک کاراکتر در آخر یک Label

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    پس یعنی من بیام برای حالت های دیگه هم از این کد استفاده کنم و از / * استفاده کنم؟

    این کد هم همون کار رو انجام میده؟ من از این استفاده می کردم!

    Label1.Text = Label1.Text.Replace('+', '-');
    سلام دوست من ، اینی که الان شما نوشتید میاد توی کل متن هرچی علامت مثبت هست رو به منفی تبدیل میکنه ولی اینطور که من متوجه شدم شما فقط میخواید در مرحله اول اگر کاراکتر آخر عدد نباشه و اگر نبود علامت مثبت به منفی تبدیل بشه

    bool digit = char.IsDigit(textBox1.Text.Last());
    if (digit)
    {
    MessageBox.Show("Last Character is Number");
    }
    else
    {


    MessageBox.Show("Last Character is not Number");
    if (textBox1.Text.EndsWith("+"))
    {
    textBox1.Text= textBox1.Text.Substring(0,textBox1.Text.Length - 1);
    textBox1.AppendText("-");
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("Last character is not ' + ' ");
    }


    اگه باز برات سوالی پیش اومده توی این قسمت بگو تا بگم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن آخرین کاراکتر در فایل text
    نوشته شده توسط elahe software در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 01:09 صبح
  2. سوال: پیدا کردن یک کاراکتر در یک رشته
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 08:20 صبح
  3. سوال: پيدا كردن يك كاراكتر در فيلد
    نوشته شده توسط razzaghi1985 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1390, 09:03 صبح
  4. سوال: پیدا کردن یک نوع خاص کاراکتر در rich text box
    نوشته شده توسط ولی.نعیم آبادی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 07:02 صبح
  5. پیدا کردن یک کاراکتر در کاراکتر دیگر فوری فوری
    نوشته شده توسط vahidm در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 20:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •