نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

  1. #1

    اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    سلام من می خوام یه صفحه وب رو باز کنم تو وی بی همه چیش درسته اما موقع اجرا ارور می ده
    کدش اینه
    Private Sub Form_Load()
    WebBrowser1.navigate ("http://mahdilou.ir/video.html")
    End Sub



    فایل هم پیوست کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    چه اروری میده؟

  3. #3

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    فایل رو اجرا کنید می بینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    ادرس و مسیر رو تصحیح کن.

  5. #5

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    ادرس و مسیر رو تصحیح کن.
    Private Sub Form_Load()
    WebBrowser1.navigate ("http://mahdilou.ir/video.html")
    End Sub




    آدرس و کد رو کلا گذاشتم چیه اینو الان باید تصحیح کنم؟

  6. #6

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad19 مشاهده تاپیک
    Private Sub Form_Load()
    WebBrowser1.navigate ("http://mahdilou.ir/video.html")
    End Sub




    آدرس و کد رو کلا گذاشتم چیه اینو الان باید تصحیح کنم؟
    سلام
    اگر مشکل در نمایش خطای اسکریپت است (صفحه درست بارگذاری می شود) میتوانید با دستور زیر نمایش خطا را غیرفعال کنید:
    WebBrowser1.Silent=True


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  7. #7

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    بعدش چیزی رو اجرا نمی کنه
    می تونید خودتون تست کنید ببینید چی می گم
    اگر براتون امکان داره اون صفحه ای رو ک گذاشتم رو یه جور نمایش بدید
    حالا با هر کدی ک می دونین
    ممنون

  8. #8

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    ببینید دوست عزیز من ادرس سایت رو دیدم خوب وب بروزر وی بی امکان پخش فیلم رو نداره به خودی خود حتی مرورگر های دیگه هم باید بصورت جداگانه نصب بشه ...

    از کامپونت مدیا پلیر در وی بی استفاده کنید ... ادرس فایل ویدئو رو بهش بدید براتون پخش میکنه من تست کردم جواب داد و مشکلی نداشت .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    حالا چرا VB؟

  10. #10

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    ببینید دوست عزیز من ادرس سایت رو دیدم خوب وب بروزر وی بی امکان پخش فیلم رو نداره به خودی خود حتی مرورگر های دیگه هم باید بصورت جداگانه نصب بشه ...

    از کامپونت مدیا پلیر در وی بی استفاده کنید ... ادرس فایل ویدئو رو بهش بدید براتون پخش میکنه من تست کردم جواب داد و مشکلی نداشت .
    بله مستقیم پخش نکرد و بی خیالش شدم

  11. #11

    نقل قول: اجرا نشدن برنامه مشاهده یک پیج ساده در وب بروزر

    نقل قول نوشته شده توسط ciavosh مشاهده تاپیک
    حالا چرا VB؟
    vb.net هم همین ارور رو داد براش و ـآخرش بی خیال شدم دیگه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب یک رایو باتن در وب بروزر
    نوشته شده توسط Jaxon_hacker_black در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1392, 21:47 عصر
  2. سوال: خواندن اطلاعات از يك input box در وب بروزر
    نوشته شده توسط mzeadabadi@gmail.com در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1392, 10:40 صبح
  3. سوال: ساخت یک کلید بک در وب بروزر ؟
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1392, 09:10 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 13:26 عصر
  5. سوال: اجرا نشدن برنامه اي كه توسط vs در xp ستاپ شده در ويندوز 7!!!!!!!!
    نوشته شده توسط amateur.programmer در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 15:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •