نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارور در گزارش ساز Stimulsoft

  1. #1

    ارور در گزارش ساز Stimulsoft

    سلام. من میخوام در asp.net گزارش طراحی کنم این کار رو کردم ولی وقتی میخوام دیتا تیبل به گزارش ارسال کنم پیغام خطا میده
    Object reference not set to an instance of an object. این هم پیغام خواهشا منو راهنمایی کنین

    اینم از کدهام



    SqlConnection c = new SqlConnection("server=(local);integrated security=sspi;User ID=;Password=;database=55");
    string se = "select * from Parms Where Code=104";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(se, c);
    DataSet dataSet1 = new DataSet();
    da.Fill(dataSet1, "parms");
    dt = dataSet1.Tables["parms"];
    String reports = Server.MapPath("Reports1");
    StiReport report1 = new StiReport();
    report1.Load(reports+"\\test.mrt");
    report1.RegData("Parms", dt);
    StiWebViewer1.Report = report1;



  2. #2

  3. #3

    نقل قول: ارور در گزارش ساز Stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad224 مشاهده تاپیک
    سلام. من میخوام در asp.net گزارش طراحی کنم این کار رو کردم ولی وقتی میخوام دیتا تیبل به گزارش ارسال کنم پیغام خطا میده
    Object reference not set to an instance of an object. این هم پیغام خواهشا منو راهنمایی کنین

    اینم از کدهام



    SqlConnection c = new SqlConnection("server=(local);integrated security=sspi;User ID=;Password=;database=55");
    string se = "select * from Parms Where Code=104";
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(se, c);
    DataSet dataSet1 = new DataSet();
    da.Fill(dataSet1, "parms");
    dt = dataSet1.Tables["parms"];
    String reports = Server.MapPath("Reports1");
    StiReport report1 = new StiReport();
    report1.Load(reports+"\\test.mrt");
    report1.RegData("Parms", dt);
    StiWebViewer1.Report = report1;


    سلام
    فکر کنم مشکل از; (report1.RegData("Parms", dt
    به نظرم باید Dataset بهش پاس بدید.

    https://www.stimulsoft.com/en/sample...-in-the-viewer

    https://forum.stimulsoft.com/viewtopic.php?t=3220

تاپیک های مشابه

  1. ارور در گزارش گیری با stimulsoft report
    نوشته شده توسط aryadev در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1395, 14:41 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1394, 02:49 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 18:11 عصر
  4. مشکل نمایش اعداد فارسی در گزارش ساز مایکروسافت در vs.net 2010
    نوشته شده توسط mohammed در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 مرداد 1389, 16:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •