نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آپدیت ستونهایی از نوع bit در Access توسط برنامه

  1. #1

    Post آپدیت ستونهایی از نوع bit در Access توسط برنامه

    در یک پایگاه داده اکسس سه فیلد با مقادیر yes\no ایجاد کردهام و با سی شارپ کار می کنم.
    دستور insert به درستی مقادیر چک باکس رو وارد پایگاه می کنه و لی دستور update خطای datatype mismatch رو می دهد
    لطفا راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: کار با چک باکس

    سلام دوست من ، فیلد هاتون رو از چه نوعی گرفتید و اینکه دستور Update رو بزارید چطور نوشتید؟

  3. #3

    نقل قول: کار با چک باکس

    oledbcommand cmd=new oledbcommand("update members set pajoohesh='"+chkpajohesh.checked+"' ",con);

    فیلهای جدول اکسس از نوع yes\no هستند
    دستور insert که خیلی خوب جواب می ده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: کار با چک باکس

    اون سینگل کوتیشن هارو بردار . به این صورت

    oledbcommand cmd=new oledbcommand("update members set pajoohesh="+chkpajohesh.checked+" ",con);

    پیروز موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: آپدیت ستونهایی از نوع bit در Access توسط برنامه

    دستتون درد نکنه واقعا ممنون
    پس اون سینگل کوتیشن ها برای رشته هستند فقط؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: آپدیت ستونهایی از نوع bit در Access توسط برنامه

    خواهش دوست من .
    بله همینطور برای تاریخ و زمان هم میتونین از سینگل استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از تصوير بجاي فيلدي از نوع bit در گريد ويو
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 12:54 عصر
  2. مقدار فيلد از نوع Bit در GridView
    نوشته شده توسط gigil_Question در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 12:06 عصر
  3. فيلد از نوع AutoNumber در Access هست اما در SQL نيست!
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 08:53 صبح
  4. ذخیره کردن مقدار یک CheckBox در ستون از نوع bit در SQLSERVER
    نوشته شده توسط majid_cs در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 11:23 صبح
  5. آپدیت فیلد از نوع Image در SQL server
    نوشته شده توسط rezadavodi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 13:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •