نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در گزارش با استیمول سافت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    23
    پست
    46

    Exclamation مشکل در گزارش با استیمول سافت

    سلام لطفا کسی اینو جواب بده .
    من این کد را نوشتم اما توی استیمول ارور میده و میگه :object reference not set to instance of object
    private void printfactor()
    {
    try
    {
    string file = "dt.mrt";


    DataTable dt1 = dt();
    DataSet ds = new DataSet();

    ds.Tables.Add(dt1);
    ds.Namespace = "y";
    ds.Prefix = "x";
    Stimulsoft.Report.StiReport rpt = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    rpt.Load(file);

    rpt.RegData("dt",ds);



    rpt.Show();
    }
    catch(Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }




    }
    public DataTable dt()
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Columns.Add("mosh");
    dt.Columns.Add("date");
    dt.Columns.Add("facid");
    dt.Columns.Add("kala");
    dt.Columns.Add("meghdar");
    dt.Columns.Add("gh");
    dt.Columns.Add("gh_kol");
    dt.Columns.Add("toz");
    dt.Columns.Add("mal");
    dt.Columns.Add("takh");
    dt.Columns.Add("kol");
    dt.Columns.Add("mande");
    dt.Columns.Add("name");
    dt.Columns.Add("pabarg");
    dt.Rows.Add(comboBoxEx1.Text);
    dt.Rows.Add(dateTimeSelector1.Text);
    dt.Rows.Add(textBoxX8.Text);
    foreach (var row in dataGridViewX1.Rows)
    {
    dt.Rows.Add(row.Cells[0].Value.ToString(), row.Cells[1].Value.ToString(), row.Cells[2].Value.ToString(), row.Cells[3].Value.ToString(), row.Cells[4].Value.ToString());

    }
    dt.Rows.Add(textBoxX10.Text);
    dt.Rows.Add(textBoxX5.Text);
    dt.Rows.Add(textBoxX7.Text);
    dt.Rows.Add(textBoxX6.Text);
    dt.Rows.Add(name);
    dt.Rows.Add(pabarg);
    return dt;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: مشکل در گزارش با استیمول سافت

    با سلام
    نکات زیر رو ببین رعایت کردی؟(البته نکاتی که به ذهن من میرسه):
    1- فایل "dt.mrt" رو در مسیر برنامه ذخیره کردی؟منظورم اینکه همچین فایلی داری؟
    2-در سمت استیمول در قسمت دیکشنری dt رو ایجاد کردی؟
    3- بعد از لود کدها رو به اینصورت قرار بده :
    rpt.Dictionary.Clear();

    rpt.RegData(ds);

    rpt.Dictionary.Synchronize();

    rpt.Show();

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1395
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    23
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در گزارش با استیمول سافت

    ارور میده و میگه dt وجود نداره

  4. #4

    نقل قول: مشکل در گزارش با استیمول سافت

    نقل قول نوشته شده توسط aryadev مشاهده تاپیک
    کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟
    سلام

    دوسته عزیز از این روش استفاده کن خیلی هم راحته

    استیمو سافت رو از محیط بگیر بنداز رو فرمت
    بعد روش کلیک کن یه فلش مانند داره روش کلیک کن و گزینه choose data source رو بزن فقط قبلش یه دیتا ست درست کن و بعد گزینه دیتا ست رو تیک بزن و اکی کن

    بعدش فرم دیزاین واست باز میشه کار های طراحی رو بیشتر خودش خودکار انجام میده .گزینه save رو بزن و بعد بیا تو فرم یه دکمه بساز و این کد رو توش قرار بده

    tb_hesabTableAdapter.Fill(db_MohamadDataSet1.tb_he sab);
    stiReport2 .RegData(db_MohamadDataSet1.tb_hesab);
    stiReport2.Show();

    راستی اون بالا اینم اضافه کن using Stimulsoft.Report;


    db_MohamadDataSet1 <<< نام دیتا ست خودت رو قرار بده
    stiReport2 نام استیمو ثبت شده رو قرار بده
    tb_hesab نام بانک خودتو

    اگه وقتی اسمی رو دقیق یادت نیست کافیه از کلید ctrl+space استفده کنی
    اگه جایی مشکل داشتی بگو تا راهنماییت کنم (پیام خصوصی)
    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 17 مرداد 1395 در 06:48 صبح

تاپیک های مشابه

  1. کمک فوری: مشکل در کار با استیمول سافت
    نوشته شده توسط montazer313 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 اسفند 1393, 09:32 صبح
  2. سوال: مشکل در گزارش گیری استیمول سافت بوسیله دستورات sql server
    نوشته شده توسط razeghaik1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 07:53 صبح
  3. سوال: مشکل در گزارش گیری استیمول سافت در سی شارپ
    نوشته شده توسط vbsalam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1392, 16:17 عصر
  4. پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1392, 11:55 صبح
  5. مشکل در گزارش با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط hosseinrp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1384, 12:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •