نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در باز کردن درب درایو نوری

  1. #1

    Question مشکل در باز کردن درب درایو نوری

    سلام، همینطور که میدونید برای باز کردن درایو نوری از فایل "winmm.dll" استفاده میکنیم ولی این توابع "mciSendString" درب درایو لپتاپ ها رو باز نمیکنه! مشکل از چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: مشکل در باز کردن درب درایو نوری

    احتمالا کد شما مشکل داره.

    [DllImport("winmm.dll", EntryPoint="mciSendStringA")]
    public static extern void mciSendStringA(string lpstrCommand, string lpstrReturnString, long uReturnLength, long hwndCallback);


    mciSendStringA("set CDAudio door open","",127,0);

    windows 10
    fujitsu ah532-g53

    ویرایش: اشتباه تایپتی.
    آخرین ویرایش به وسیله c0mmander : دوشنبه 11 مرداد 1395 در 18:24 عصر دلیل: اشتباه تایپی

  3. #3

    نقل قول: مشکل در باز کردن درب درایو نوری

    مشکلی وجود داره.

    یعنی چی مشکلی وجود داره؟ بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار c0mmander
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    خونمون D:
    پست
    563

    نقل قول: مشکل در باز کردن درب درایو نوری

    نقل قول نوشته شده توسط daniyaltjm مشاهده تاپیک
    یعنی چی مشکلی وجود داره؟ بیشتر توضیح بدین ممنون میشم.
    ویرایش شد. مشکلی وجود نداره من روی 3 تا لپ تاپ دیگه تست کردم. بازم بدون مشکل بود.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در باز کردن درب درایو نوری

    نقل قول نوشته شده توسط c0mmander مشاهده تاپیک
    ویرایش شد. مشکلی وجود نداره من روی 3 تا لپ تاپ دیگه تست کردم. بازم بدون مشکل بود.
    کد شما رو هم امتحان کردم اصلا خطا میداد!! رفتم توی یک سایت خارجی و یک سورس کد بود که Letter درایو هم انتخاب می تونی بکنی مثلا اگه چنتا درایو داشته باشی هر Letter رو که خواستی انتخاب می کنی بعد ...

    DiskDrive.rar
    آخرین ویرایش به وسیله daniyaltjm : دوشنبه 11 مرداد 1395 در 23:00 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در باز کردن برنامه
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1383, 14:47 عصر
  2. مشکل در باز کردن مقالات سایت
    نوشته شده توسط سنبل در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 آبان 1382, 22:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •