نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کامپوننت رادمپ

  1. #1

    کامپوننت رادمپ

    سلام دوستان

    من میخاستم یک برنامه بنویسم که از کامپوننت تلریک رادمپ استفاده کنه و یک سری عارضه که اطلاعات Geometry در دیتابیس ذخیره شده است رو نمایش بده.

    من تونستم اطلاعات جدول رو بخونم و توی یک گردی نمایش بدم ولی نمیتونم این اطلاعات رو به کامپوننت راد مپ بفرستم

    لطف کمکم کنید

    با تشکر




  2. #2

    نقل قول: کامپوننت رادمپ

    سلام

    یعنی کسی با این کامپوننت کار نکرده؟

تاپیک های مشابه

  1. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر
  2. یک کامپوننت برای ارتباط با dos : :?: :?: :?:
    نوشته شده توسط behrooz در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 14:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •