نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در هنگام insert کردن اطلاعات در پارادکس

  1. #1
    مهمان

    خطا در هنگام insert کردن اطلاعات در پارادکس

    با سلام
    من هنگامی که از طریق یک query دستور insert into را برای اضافه کردن رکورد به بانک پارادکس استفاده می کنم اگر پارامترهایی را که می خواهم توسط آنها به بانک اطلاعات اضافه کنم همه از یک نوع مثلا string باشند درست انجام می شود ولی اگر یک پارامتر integer هم در این میان باشد با توجه به اینکه همه پارامترها را درست تعریف کردم ولی خطا می دهد.
    آیا می توان این مشکل را حل کرد یا جزو ضعفهای خود پارادکس است ؟ که اگر اینگونه است چه راهی را به جای این روش که من استفاده کردم پیشنهاد می کنید ؟
    با تشکر

  2. #2
    اگر براتون ممکنه دقیقا دستوری رو که استفاده میکنید بنویسید

  3. #3
    مهمان
    مسلما از paradox نیست
    شما دستور دقیق رو اینجا بنویس حتما یه جایی اشتب کردی

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    15
    دوست گرامی سوال خیلی ناواضع است خوب توضیح بده

  5. #5
    مهمان
    با سلام و عرض تشکر از اینکه به سوالم توجه کردید.
    من یک بانک پارادکس دارم با این فیلدها
    1 _ ID ........ از نوع Autoincrement
    2 _ name..... از نوع A
    3 _ salary ....از نوع N
    که فیلد Id کلید این جدول است
    دستوری که استفاده می کنم این است :
    query2.Close;
    query2.UnPrepare;
    query2.ParamByName('name').asstring := edit1.text;
    query2.ParamByName('salary').asinteger := strtoint(edit2.text);
    query2.Prepare;
    query2.ExecSQL;
    و پیغام خطایی که می گیرم این است
    type mismatch in expression
    لازم به ذکر است که مقادیر Data Type پارامترهای Query2 را به ترتیب String و integer برای name و salary تنظیم می کنم.
    حالا اگر چیزی به ذهنتان می رسد لطفا راهنمایی کنید.

  6. #6
    دوست من سلام
    من تعجب کردم که شما چرا از کوری اینجوری استفاده میکنید.راهت ترین مار در استفاده از کوری استفاده از اس کیو ال هست.من کد زیر رو برای شما تست کردم جواب داد.این رو جایگزین کنید.

    Query2.SQL.Clear;
    Query2.SQL.Add('insert into mytable (name,salary) values("'+Edit1.Text+'",'+Edit2.Text+')');
    Query2.ExecSQL;

تاپیک های مشابه

  1. دکمه next , insert و ...
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آذر 1386, 16:12 عصر
  2. مشکل دستور Insert into در VB.net
    نوشته شده توسط alineghabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:25 صبح
  3. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح
  4. insert کردن در پایگاه داده با php
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1385, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •