نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ذخیره کردن مقادیر textbox ها هنگام رفرش صفحه

  1. #1

    ذخیره کردن مقادیر textbox ها هنگام رفرش صفحه

    باسلام
    من یه صفحه دارم برای ثبت نام و چند تا تکس باکس داخلش هست با html هست
    حالا میخوام وقتی کاربر دکمه ثبت رو زد مثلا کد کپچا رو اشتباه وارد کرده پیغام خطا ظاهر میشه ولی تمام تکس باکس ها خالی میشن و باید از اول وارد شن
    نمیخوام مقادیر پاک بشه
    چطوری باید این کار رو انجام بدم

  2. #2

    نقل قول: ذخیره کردن مقادیر textbox ها هنگام رفرش صفحه

    زبان سمت سرور php هست مثلا


    بخش php
    $username = '';
    $name='';
    $family='';

    if(isset($_POST['SUBMIT'])){ //زمانی که دکمه زده میشه///
    $username = isset($_POST['username']) ? $_POST['username'] : '';
    $name = isset($_POST['name ']) ? $_POST['name '] : '';
    $family = isset($_POST['family ']) ? $_POST['family '] : '';

    و الا آخر


    }






    html

    <input type="text" name="username" value="<?=$username?>" />
    <input type="text" name="name" value="<?=$name?>" />
    <input type="text" name="family" value="<?=$family?>" />


    در اینجا مثلا همه کد ها در یک فایل test.php هست وقتی لود میشود و هنوز دکمه زده نشده مقادیر متغیر ها خالی و در اینپوت قرار میگیرد

    زمانی که دکمه زده میشه و مثلا کپچا هم اشتباهه مقادیر این متغیر ها در ابتدا داخل اون شرط که میگه اگه دکمه زده شد مقدار گرفته و جای اینپوت میشنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاک کردن متن textbox ها در صفحه در clint side بدون postback با کلیک روی button
    نوشته شده توسط darkwish در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 09:35 صبح
  2. سوال: ذخیره کردن مقادیر textbox های داخل یک دیتا لیست
    نوشته شده توسط tahoma در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 11:45 صبح
  3. مبتدی: آیا محتویات textbox ها با رفرش صفحه حفظ میشود؟
    نوشته شده توسط fmka2f در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 09 تیر 1391, 19:53 عصر
  4. چطوري ميشه مقادير textbox ها رو ذخيره كرد؟؟
    نوشته شده توسط mehrzad_ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1388, 21:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •