نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: dotnetbrowser در VB.net

  1. #1

    dotnetbrowser در VB.net

    با سلام
    از دوستان و اساتید اگه کسی با dotnetbrowser کار کرده یه سوال دارم

    برای خوندن Children ها این کد رو نوشتم :

    '==================================
    Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click


    For i = 1 To WinFormsBrowserView1.Browser.GetDocument.GetElemen tById("65883838195688438").Children.Count - 1
    ' ListBox1.Items.Add(WinFormsBrowserView1.Browser.Ge tDocument.GetElementById("65883838195688438").Chil dren.Item(i).NodeValue.ToString)


    Next i
    End Sub
    '==================================
    Private Sub Form1_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
    WinFormsBrowserView1.Browser.LoadURL("http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131F#‎")
    End Sub
    '==================================

    این قسمتش ایراد داره " .NodeValue.ToString "
    خوندن value در Node به ترتیب رو مد نظرم بوده

    راهنمایی کنید سپاسگذارم

  2. #2

    نقل قول: dotnetbrowser در VB.net

    عزیز من خیلی وقته دنبال این کامپوننتم اگه داری و امکانش هست واسم بفرست
    kiani.reza63@gmail.com
    خیلی ممنونت میشم

  3. #3

    نقل قول: dotnetbrowser در VB.net

    سلام
    اگه dotnetbrowser رو دارید و قصد فروشش رو دارید من خریدارم
    تلگرام پیام بدید
    @mahdi4mag

  4. #4

تاپیک های مشابه

  1. DataGrid و TreeView در VB.Net
    نوشته شده توسط در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 08:50 صبح
  2. مشکل ADO در VB.net
    نوشته شده توسط arminela در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 15:23 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1382, 21:01 عصر
  4. بانکهای اطلاعاتی در VB.Net
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1382, 11:51 صبح
  5. سوال در vb.net (اطلاعات فایل)
    نوشته شده توسط sayana در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1382, 02:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •