نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل با مدیریت رویدادها آرایه ای از BackgroundWorker

  1. #1

    مشکل با مدیریت رویدادها آرایه ای از BackgroundWorker

    با سلام
    من یک برنامه با ساختار بسیار محاسباتی نوشتم که برای افزایش سرعت اون اومدم و از backgroundworker استفاده کردم این برنامه مربوط به محاسبه اعداد اول هست که بسیار سنگین هست.
    و برای افزایش سرعت اون لازمه که حجم بیشتری از منابع رو درگیر کنه و سریع تر محاسبه کنه


    من تونستم با ساخت 20 تا backgroundWorker سرعت برنامه را خیلی خیلی بالا ببرم (محاسبه 30 دقیقه رو در 70 ثانیه انجام میده)
    به هرحال سوالم اینه:
    من میخوام به جای ساخت تعداد ثابتی backgroundworker بیام از ارایه استفاده کنم

    مثلا :
    ارور رویداد رو چطور برطرف کنم؟
    اینم بگم که هر bakground worker بر اساس شماره که داره (مثل 5 امین) دستور خاصی رو اجرا می کنه که وابسته به شماره اون هست.


    خیلی ممنونم.



  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل با مدیریت رویداد ها آرایه ای از BackgroundWorker ( سی شارپ )


    Workers = new BackgroundWorker[n];
    for (int i = 0; i < n; i++)
    {
    Workers[i] = new BackgroundWorker();
    Workers[i].DoWork += new DoWorkEventHandler(bw_DoWork);
    }


    private void bw_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
    {
    //Code
    }


    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: مشکل با مدیریت رویداد ها آرایه ای از BackgroundWorker ( سی شارپ )

    سلام خیلی خیلی ممنونم فقط وقتی برنامه رو اجرا می کنم ارور میده ارور index out of Range Exception was unhandled این ارور رو چطور باید درست کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مشکل با مدیریت رویدادها آرایه ای از BackgroundWorker

    سلام دوست من ، با اجازه از استاد محترم جناب ژیار رحیمی ، دوست من استاد یادشون رفت که این رو داخل حلقه For بنویسند به این صورت بنویسید

    for (int i = 0; i < n-1; i++)


    پیروز و موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: مشکل با مدیریت رویدادها آرایه ای از BackgroundWorker

    با سلام
    بله ممنونم ولی وقتی کد را اجرا می کنم با ارور روبرو میشم این ارور برطرف شه اماده میشه.

    بابت پاسخ گویی سریع شما بسیار ممنونم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مشکل با مدیریت رویدادها آرایه ای از BackgroundWorker

    سلام دوست من ، متوجه شدم این خطای شما به این معنی که ایندکسی که انتخاب کردید خارج از محدوده است .به این خاطر هم عرض کردم حلقه رو به این شکل تغییر بدید یا i <= n و یا i < n-1 . بعد هم در نظر داشته باشید ایندکس ها از صفر شروع میشن.

  7. #7

    نقل قول: مشکل با مدیریت رویدادها آرایه ای از BackgroundWorker

    سلام
    شما درست می فرمایید و باید ابتدای حلقه را به آن صورت نوشت.
    ولی حتی اگر حلقه را بردارم و فقط برای یک BackgroundWorker بنویسم باز هم ارور میدهد.

    حتی با foreach هم نشد.



    به هر حال اگر راه حلی پیدا کردید مرا مطلع سازید
    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 فروردین 1393, 01:21 صبح
  2. مشکل با آرایه ای از کلاس و مقدار دهی به آن
    نوشته شده توسط alinaghiha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1392, 09:21 صبح
  3. مشکل با خواندن آرایه ای از کاراکترها از ورودی
    نوشته شده توسط EhsanTC در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1390, 18:05 عصر
  4. مشكل با آرايه ای از رشته ها
    نوشته شده توسط <برنامه نویس> در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 مهر 1389, 10:05 صبح
  5. مشکل در کار با آرایه ای از یک کلاس
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •