نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل در ارسال ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    Question مشکل در ارسال ایمیل

    سلام
    من این کد رو نوشتم برای ارسال ایمیل ولی این ارور رو میده کسی می تونه کمک کنه؟
    با تشکر
    sms e.jpg

  2. #2

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    سلام
    این کد رو تست کن

    اگه میخوای توسط وب میل سایت یا جیمیل و... ایمیل بفرستی میتونی از این کد استفاده کنی
    خودم ازش استفاده میکنم مشکلی هم نداره


    try
    {
    Ping ping = new Ping();
    PingReply pingStatus = ping.Send("google.com");
    if (pingStatus.Status == IPStatus.Success)
    {
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient("آدرس یا ای پی وب سرویس");

    mail.From = new MailAddress("ادرس فرستنده");

    mail.To.Add(txtMailTo.Text);

    mail.ReplyToList.Add(new MailAddress(txtReply.Text, "Reply-To"));

    mail.Subject = txtMailSubject.Text;

    mail.Body = txtMailBody.Text;

    SmtpServer.Port = 25; /// اگه از پورت 587 استفاده میکنی enbabeSsl رو فعال کن

    SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("یوزنیم", "پسورد");
    // SmtpServer.EnableSsl = true;
    mail.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;

    mail.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    mail.IsBodyHtml = false;

    try
    {
    SmtpServer.Send(mail);
    MessageBox.Show("رایانامه با موفقیت ارسال شد");
    }
    catch (SmtpException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("رایانه شما به اینترنت متصل نیست", "هشدار");
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط A3ed.BlackHat مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد رو تست کن

    اگه میخوای توسط وب میل سایت یا جیمیل و... ایمیل بفرستی میتونی از این کد استفاده کنی
    خودم ازش استفاده میکنم مشکلی هم نداره


    try
    {
    Ping ping = new Ping();
    PingReply pingStatus = ping.Send("google.com");
    if (pingStatus.Status == IPStatus.Success)
    {
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient("آدرس یا ای پی وب سرویس");

    mail.From = new MailAddress("ادرس فرستنده");

    mail.To.Add(txtMailTo.Text);

    mail.ReplyToList.Add(new MailAddress(txtReply.Text, "Reply-To"));

    mail.Subject = txtMailSubject.Text;

    mail.Body = txtMailBody.Text;

    SmtpServer.Port = 25; /// اگه از پورت 587 استفاده میکنی enbabeSsl رو فعال کن

    SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("یوزنیم", "پسورد");
    // SmtpServer.EnableSsl = true;
    mail.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;

    mail.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    mail.IsBodyHtml = false;

    try
    {
    SmtpServer.Send(mail);
    MessageBox.Show("رایانامه با موفقیت ارسال شد");
    }
    catch (SmtpException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("رایانه شما به اینترنت متصل نیست", "هشدار");
    }
    ممنون از کدتون ولی می خواستم بدونم مشکل کدم کجاست.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    [QUOTE=A3ed.BlackHat;2334835]سلام
    این کد رو تست کن

    اگه میخوای توسط وب میل سایت یا جیمیل و... ایمیل بفرستی میتونی از این کد استفاده کنی
    خودم ازش استفاده میکنم مشکلی هم نداره


    try
    {
    Ping ping = new Ping();
    PingReply pingStatus = ping.Send("google.com");
    if (pingStatus.Status == IPStatus.Success)
    {
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient("آدرس یا ای پی وب سرویس");

    mail.From = new MailAddress("ادرس فرستنده");

    mail.To.Add(txtMailTo.Text);

    mail.ReplyToList.Add(new MailAddress(txtReply.Text, "Reply-To"));

    mail.Subject = txtMailSubject.Text;

    mail.Body = txtMailBody.Text;

    SmtpServer.Port = 25; /// اگه از پورت 587 استفاده میکنی enbabeSsl رو فعال کن

    SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("یوزنیم", "پسورد");
    // SmtpServer.EnableSsl = true;
    mail.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;

    mail.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    mail.IsBodyHtml = false;

    try
    {
    SmtpServer.Send(mail);
    MessageBox.Show("رایانامه با موفقیت ارسال شد");
    }
    catch (SmtpException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("رایانه شما به اینترنت متصل نیست", "هشدار");
    }
    [/QUOTE

    سلام دوست عزیز چه using باید اضافه کنیم

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    مشکل using حل شد فقط نمیدونم ssl رو کجا باید تنظیم کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    مشکل using حل شد فقط نمیدونم ssl رو کجا باید تنظیم کنم
    از این کد استفاده کن:

    SmtpClient SmtpServer = newSmtpClient();
    SmtpServer.enbabeSsl = true;

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    سلام
    من یه مشکل دیگه دارم این که چون از طریق شبکه داخلی (پروکسی) سیستم من اینترنت داره نمیتونم میل رو ارسال کنم آیا راحی داره؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    سلام

    SmtpClient client = new SmtpClient("host.com", 8080);


    ----------------

    فکر کردم میخواید پروکسی بدید
    احتمالا این قسمت رو تنظیم نکردید
    به صورت پیشفرض غیر فعال است شما Turn On رو بزنید احتمالا مشکل حل میشه
    آخرین ویرایش به وسیله nunegandom : شنبه 23 مرداد 1395 در 01:44 صبح دلیل: اصلاح

  9. #9

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    [QUOTE=mrsp1988;2335015]
    نقل قول نوشته شده توسط A3ed.BlackHat مشاهده تاپیک

    سلام دوست عزیز چه using باید اضافه کنیم
    سلام

    using System.Net;
    using System.Net.Mail;
    using System.Net.NetworkInformation;


  10. #10

    نقل قول: مشکل در ارسال ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad jamalian مشاهده تاپیک
    سلام
    من این کد رو نوشتم برای ارسال ایمیل ولی این ارور رو میده کسی می تونه کمک کنه؟
    با تشکر
    sms e.jpg
    بنده هم اون اولا مثل شما دستی مینوشتم و بعضی وقتا ارورای عجیبی میگرفتم ولی این کامپوننت کارش محشره نه تو کار نمیاره بهتره از این استفاده کنی
    EASendMail

    https://www.emailarchitect.net/easendmail/

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال ایمیل با .net 2
    نوشته شده توسط sre.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 15:21 عصر
  2. مشکل در ارسال ایمیل با فایل ضمیمه و متن نامه
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:59 عصر
  3. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 02:48 صبح
  4. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 فروردین 1386, 18:38 عصر
  5. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •