نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    پست
    12

    تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    سلام
    دوستان من یادم نیست اسم این مورد چیه
    یک عدد دارم میخواهم به دو عدد که بالاترین هست بشه ، تقسیمش کرد
    مثلا
    47=7*7
    48=6*8
    72=9*8
    چطور میشه این دو عدد میانبر زد و به دست اورد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    سلام واضح تر بیان کنید

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    پست
    12

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    سلام واضح تر بیان کنید
    عدد 47 رو میشه به صورت 7 در 7 نوشت میشه به صورت 47 در 1 نوشت
    عدد 90 رو میشه 9 در 10 نوشت میشه 30 در 3 نوشت
    من 9 در 10 و 7 در 7 رو در این دو مثال میخواهم
    ماکسیمم دو عدد مکن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    ب م م

    static int GCD(int[] numbers)
    {
    return numbers.Aggregate(GCD);
    }

    static int GCD(int a, int b)
    {
    return b == 0 ? a : GCD(b, a % b);
    }

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    پست
    12

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    نه عزیز ب م م نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    اسم این قضیه چی بود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    با سلام
    یه روش اینکه از اون عدد اصلی جذر بگیری(البته مقدار int رو حساب کنی).
    و بعد داخل یه حلقه عدد اصلی رو بر این عدد بدست اومده(حاصل جذر) تقسیم کنی اگه حاصل تقسیم عدد int بود که جواب بدست اومده در غیر اینصورت یه واحد از اون عدد کم کن و بعد دوباره
    عدد اصلی رو بر این عدد تقسیم کن و ....
    البته در مثال شما یه اشتباه محاسباتی هم بود یعنی 7*7=49 میشه.
    مثال:
    90 رو جذر میگیریم میشه : 9.48 که قسمت صحیح میشه:9 . حالا باتقسیم 90 بر 9 عدد بعدی بدست میاد.
    یا 49 رو جذر میگیریم که میشه :7 . با تقسیم عدد 49 بر 7 عدد بعدی هم بدست میاد.
    البته در مثالهای بالا با یه تقسیم به جواب میرسیم در مثال زیر به تقسیم بیشتری نیاز داریم.
    مثلا عدد50 رو در نظر بگیریم : با حاصلضرب اعداد زیر بدست میاد: 5*10 و 2*25 و 1*50 که منظور شما 5*10 هستش.
    جذر 50 میشه :7 با احتساب int .
    با تقسیم 50 بر 7 حاصل عدد صحیح نیست پس 50 رو بر 6 تقسیم میکنیم که باز هم جواب صحیح نیست و مجدد 50 رو بر 5 تقسیم میکنیم اینبار جواب صحیح بدست میاد.
    امیدوارم کمکتون کرده باشم.
    آخرین ویرایش به وسیله دلتنگ اسمان : پنج شنبه 21 مرداد 1395 در 07:52 صبح

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    پست
    12

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    ممنون از راهنمایی شما
    کلا بخواهیم ، یک عدد به دو عدد تقسیم بشه که حاصلضربش هون عدد هست . چی؟
    مثلا 90
    حالا یا 15 در 2
    یا 10 در 90
    فرق نداره

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: تقسیم یک عدد به بزرگ ترین

    نقل قول نوشته شده توسط Life24 مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی شما
    کلا بخواهیم ، یک عدد به دو عدد تقسیم بشه که حاصلضربش هون عدد هست . چی؟
    مثلا 90
    حالا یا 15 در 2
    یا 10 در 90
    فرق نداره
    لطفا بیشتر توضیح بدید.
    بازهم اشتباه محاسباتی : فکر کنم منظورتون 15*6 یا 10*9 باشه درسته؟
    اگه فقط دو عدد میخوای که از حاصلضربشون عدد اصلی بدست بیاد (بدون هیچ شرطی؟) خب میتونی عدد اصلی رو در داخل حلقه بر اعداد طبیعی بزرگتر از 1 تقسیم کنی.
    مثلا 90 رو بر 2 تقسیم کنی عدد بعدی بدست میاد. (البته همه اعداد زوج رو میتونی بر 2 تقسیم کنی تا عدد بعدیش یدست بیاد).
    برای اعداد فرد هم باید از تقسیم بر 3 شروع کنی تا زمانی که حاصل تقسیم، عدد اعشاری نباشه.

    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 19:39 عصر
  2. تبدیل کاراکترهای کوچک یک رشته به بزرگ
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 آذر 1386, 13:24 عصر
  3. جدا کردن ارقام یک عدد به صورت سه تایی با کاما، در جزء Edit
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 18:11 عصر
  4. طریقه تبدیل یک عدد به رشته معادل و برعکس
    نوشته شده توسط programmingir در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 07:44 صبح
  5. تبدیل یک عدد به معادل حروفی آن ؟
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •