نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر مقدار یک متغیر با استفاده از radio button

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Amir_Developer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    113

    Unhappy تغییر مقدار یک متغیر با استفاده از radio button

    سلام وقت بخیر دوستان
    یه صفحه دارین به فرض مثل صفحه های فروشگاهی
    توی یه مرحله باید نحوه ارسال محصول رو انتخاب کنه که پیشتاز باشه یا سفارشی همزمان که داره رادیوباتن موردنظر رو انتخاب میکنه زیرش توی فاکتور تغییر هزینه اعمال بشه
    لطفا راهنمایی کنید یا با یک نمونه کد کمکم کنید این مشکل رو حل کنم.
    دارم تمرین میکنم یه فروشگاه بسازم تا ریزه ریزه قوی‌تر بشم

  2. #2

    نقل قول: تغییر مقدار یک متغیر با استفاده از radio button

    پردازشش میتونه ابتدا سمت سرور انجام بشه و بعد با ajax دیتا رو بفرستی برای کلاینت و بعدش در سمت کلاینت به کمک js یا jquery مقدارها رو تغییر بدید. مثلا هزینه جدید رو اعمال کنید

  3. #3

    نقل قول: تغییر مقدار یک متغیر با استفاده از radio button

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده مشاهده تاپیک
    پردازشش میتونه ابتدا سمت سرور انجام بشه و بعد با ajax دیتا رو بفرستی برای کلاینت و بعدش در سمت کلاینت به کمک js یا jquery مقدارها رو تغییر بدید. مثلا هزینه جدید رو اعمال کنید

    بله طبق نظر استاد این روش اصولی می باشد و در سبد خرید اپن کارت هم همین است





    <input type="radio" name="transfer" value="pishtaz"  /><input type="radio" name="transfer" value="sefareshi"  />

    <script>
    $('input[name="transfer"]').on('change',function(e){

    var type = $(this).val();
    $.ajax({url:URL,type:'post',data{transfer_type:typ e},
    success:function(x){
    انجام هر عملی زیرا این بخش موفقیت را اعلام میکند و داده های برگشتی در متغیر ایکس می باشد
    },

    })




    });
    </script>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر مقدار دو متغیر با استفاده از pointer ها
    نوشته شده توسط shahroozansari2012 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 21 خرداد 1391, 12:23 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 بهمن 1389, 14:26 عصر
  3. چگونگی مقدار گرفتن متغیر با استفاده از ++
    نوشته شده توسط esmit61 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1388, 10:15 صبح
  4. تغییر پرمیشن یک فلدر با استفاده از کد ؟
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 آبان 1386, 16:30 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •