نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: xp style در combobox

  1. #1

    xp style در combobox

    سلام
    چطور می تونیم combobox را باحالت xp style نمایش بدیم

  2. #2
    مظورت از حالت XP Style چیه؟ وقتی خاصیت FlatStyle اون رو برابر Standard قرار بدی (که پیش فرض هم هست) با Style XP نمایش داده میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    یه تذکر در تکمیل جواب آقای احمدی اینه که به Main برنامت اینو اضافه کن:
    Application.EnableVisualStyles();
    Application.DoEvents();

  4. #4
    این دو مورد به صورت پیش فرض در PRogram.cs قرار دارن، مگه اینکه دستی تغییرشون بده

  5. #5
    البته در NET 2.

  6. #6
    متشکرم
    البته combobox خاصیت flatstyle نداره
    و اگه فرم و کنترلها خاصیت Flatstyle آنها system باشد combobox ها به حالت xp style در می آید
    ولی در یک حالت عجیب برنامه من اینکار اتفاق نیافتاد
    ولی با یه سری دستکاری درست شد
    متشکرم

  7. #7
    البته combobox خاصیت flatstyle نداره
    و اگه فرم و کنترلها خاصیت Flatstyle آنها system باشد combobox ها به حالت xp style در می آید
    ComboBox خاصیت FlatStyle داره، بهتره یه بار دیگه لیست Properties رو ببینید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با Xp Style
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 13 فروردین 1386, 07:23 صبح
  2. درخواست یک Style
    نوشته شده توسط rahele_sa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1385, 19:01 عصر
  3. style.css
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1383, 12:34 عصر
  4. Style...
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 اسفند 1382, 22:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •