نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست آوردن ساعت از نوع datetime

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    بدست آوردن ساعت از نوع datetime

    سلام
    من یک متغییر از نوع datetime دارم که باید تاریخ شمسی و ساعت اونو نشون بدم .با استفاده از

    string Date = PersianDateControls.Convertor.ToPersianDate(item.C ancelDate)


    تاریخ رو بدست میارم اما ساعت رو چه طوری بدست بیارم؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: بدست آوردن ساعت از نوع datetime

    با سلام
    این PersianDateControls چی هست؟ یه کامپوننته که به برنامه اضافه کردی؟ یا کلاسی هست که خودتون نوشتید؟
    به هرحال فکر کنم یه همچین چیزی باید داشته باشه :
    PersianDateControls.Convertor.ToTime

    یا
    Convertor.ToshortTime

    و یا
    Convertor.ToLongTime
    باید داشته باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: بدست آوردن ساعت از نوع datetime

    سلام دوست من وقتت بخیر ، در تصدیق فرمایشات دوستمون دلتنگ اسمان . منظور شریفتون از این که فرمودید " باید تاریخ شمسی و ساعت اون رو نشون بدم " یعنی چی ؟؟ منظورم اینه که مگه ما ساعت شمسی داریم ؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    نقل قول: بدست آوردن ساعت از نوع datetime

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام دوست من وقتت بخیر ، در تصدیق فرمایشات دوستمون دلتنگ اسمان . منظور شریفتون از این که فرمودید " باید تاریخ شمسی و ساعت اون رو نشون بدم " یعنی چی ؟؟ منظورم اینه که مگه ما ساعت شمسی داریم ؟؟؟
    خوب فکر میکنم روز میلادی شروعش با روز شمسی متفاوته . پس ساعت یک تاریخ میلادی باید با ساعت تاریخ شمسی متفاوت باشه . درست نیست؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن ساعت از نوع datetime

    خیر دوست عزیز، زمان نسبیه، یعنی نسبت به جایی که هستین و فاصله از گرینویچ زمان رو مشخص میکنن، شما TimeZone سیستم رو که روی تهران قرار بدی ساعت ایران واست نشون داده میشه چه بسا که تاریخ هنوز میلادی هستش

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن مقدار تاریخ بدون ساعت از متغیرهای از نوع dateTime
    نوشته شده توسط hastiam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1391, 23:12 عصر
  2. سوال: بدست آوردن ساعت از فیلد DateTime؟
    نوشته شده توسط pori palang در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 16:13 عصر
  3. نمایش ساعت تنها در فیلدی از نوع datetime
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1387, 12:01 عصر
  4. بدست آوردن دیتا از فایل html
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 19:21 عصر
  5. بدست آوردن کشور از طریق IP
    نوشته شده توسط Rambod در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1383, 15:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •