نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بچه ها چنین برنامه ای میشه نوشت ؟

  1. #1

    بچه ها چنین برنامه ای میشه نوشت ؟

    بچه ها من مغازه تحقیقاتی دارم!وقتی مشتری میاد بهش فیش میدم مثلا فیش شماره 5 بعد یه پوشه میساز بنام 5 تحقیقش میریزم داخلش ، وقتی میاد فیشش تحویل میده پوشه 5 باز میکنم تحقیقش میدمش.(امیدوارم واضح گفته باشم چی میخام اگه سوالی بود بگید جواب بدید.) حالا میخام اگه بشه برنامه ای بنویسم که تو برنامه تو قسمت مثلا شماره فیش بزنم شماره 5 بعد خودش یهو مستقیم پوشه 5 مثلا در درایو D برام باز کنه! چنین برنامه ای میشه نوشت ؟ اگه میشه چجوریه لطفا راهنمایی کنید. تشکر

  2. #2

    نقل قول: بچه ها چنین برنامه ای میشه نوشت ؟

    سلام آره میشه نوشت

  3. #3

    نقل قول: بچه ها چنین برنامه ای میشه نوشت ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mrsp1988 مشاهده تاپیک
    سلام آره میشه نوشت
    خب دوست عزیز چجوری اینو بنویسم میشه راهنمایی کنید؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: بچه ها چنین برنامه ای میشه نوشت ؟

    سلام
    خیلی ساده است شما کجای کار مشکل دارید؟
    شما یه فرم می خواید که سفارش رو توش وارد و ثبت میکنید و یه شماره به شما میده که شما هم اونو چاپ می کنید میدید به مشتری. یه فرم جستجو هم می خواید که مثلاً بر اساس شماره فیش جستجو کنه و پوشه رو نمایش بده. یه فرم هم برای لیست مشتری ها.

  5. #5

    نقل قول: بچه ها چنین برنامه ای میشه نوشت ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    خیلی ساده است شما کجای کار مشکل دارید؟
    شما یه فرم می خواید که سفارش رو توش وارد و ثبت میکنید و یه شماره به شما میده که شما هم اونو چاپ می کنید میدید به مشتری. یه فرم جستجو هم می خواید که مثلاً بر اساس شماره فیش جستجو کنه و پوشه رو نمایش بده. یه فرم هم برای لیست مشتری ها.
    ببین دوست عزیز ثبت و ویرایش و همه این ها تو دیتابیس مشکلی ندارم.
    فقط میخام کدی بنویسم که پوشه تو سیستمم باز کنه!مثلا بزنم فیش شماره 5 بره تو درایو پوشه ای که اسمش شماره 5 هست باز کنه !این چجوریه ؟ چه کدیه؟

  6. #6

    نقل قول: بچه ها چنین برنامه ای میشه نوشت ؟

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    ببین دوست عزیز ثبت و ویرایش و همه این ها تو دیتابیس مشکلی ندارم.
    فقط میخام کدی بنویسم که پوشه تو سیستمم باز کنه!مثلا بزنم فیش شماره 5 بره تو درایو پوشه ای که اسمش شماره 5 هست باز کنه !این چجوریه ؟ چه کدیه؟

    System.Diagnostics.Process.Start("explorer.exe", path);

تاپیک های مشابه

  1. میشه چنین برنامه ای نوشت؟
    نوشته شده توسط beladi در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1395, 15:32 عصر
  2. انالیز ویروس ها و برنامه ای جهت هوک
    نوشته شده توسط IISecurity.C در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 09:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •