نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن میزان مصرف پردازنده از یک برنامه مشخص در سی شارپ

  1. #1

    Lightbulb بدست آوردن میزان مصرف پردازنده از یک برنامه مشخص در سی شارپ

    با عرض سلام و خسته نباشید.

    به کمک PerformanceCounter میتوانم میزان استفاده شده پردازنده را بدست آورم. اما عددی که بدست می آید برای کل برنامه ها سیستم می باشد. من می خواهم برای همان برنامه ای که اجرا کردم درصد بزند.

    سرچ کردم دو روش دیدم که روش اول : استفاده از کنترل ترد ها و متوقف کردن برنامه برای چند لحظه ( هنگ کردن برنامه ) و بدست آوردن اختلاف آن دو عدد
    که من نمی تونم برنامه ام رو متوقف کنم حتی برای 100 میلی ثانیه!

    روش دوم استفاده از instance nameبود که برای گوگل کروم تست کردم جواب داد. ولی نمی دانم برای خود برنامه مورد نظر چطور بدست میاد.
    ممنون میشم مرا راهنمایی کنید که چطور این اسم را بدست آورم.

    بسیار ممنونم

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن میزان مصرف پردازنده از یک برنامه مشخص در سی شارپ

    این کد را الان پیدا کردم این نام رو بدست می اورد.

    اما مشکل اینجا هست که درصد مصرف پردازنده در محدود 0 تا 100 نیست! حتی 425درصد را نشان می دهد.
    چکار باید کرد؟




    private void instance_name_Set()
    {
    Process proc = Process.GetCurrentProcess();
    int pid = proc.Id;
    PerformanceCounterCategory cat = new PerformanceCounterCategory("Process");


    string[] instances = cat.GetInstanceNames();
    foreach (string instance in instances)
    {


    using (PerformanceCounter cnt = new PerformanceCounter("Process",
    "ID Process", instance, true))
    {
    int val = (int)cnt.RawValue;
    if (val == pid)
    Counter.InstanceName = instance;
    }
    }
    }


    آخرین ویرایش به وسیله mohammadhusseinashoori : یک شنبه 14 شهریور 1395 در 15:28 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: بدست آوردن میزان مصرف پردازنده از یک برنامه مشخص در سی شارپ

    سلام
    به اینجا رجوع کن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...27#post2339427


    آخرین ویرایش به وسیله alexmcse : یک شنبه 14 شهریور 1395 در 21:20 عصر

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن میزان مصرف پردازنده از یک برنامه مشخص در سی شارپ

    سلام دوست عزیز
    این لینک که فرستادید برای همه برنامه ها هست من میخوام برای یک برنامه مشخص باشه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کد خاموش شدن کامپیوتر بعد از یک زمان خاص در سی شارپ
    نوشته شده توسط alireza2220 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1393, 22:43 عصر
  2. سوال: بدست آوردن آدرس فایل بعد از نصب برنامه
    نوشته شده توسط rroona در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 07 فروردین 1390, 00:45 صبح
  3. سوال: بدست آوردن کپشن با استفاده از نام برنامه
    نوشته شده توسط amin1softco در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 00:40 صبح
  4. مشکل در بدست آوردن بیشترین رکورد ها از یک کاربر
    نوشته شده توسط hadi000333 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 دی 1387, 06:01 صبح
  5. مقاله: نحوه ی ارث بری از یک کلاس C++‎ در سی شارپ
    نوشته شده توسط Mehdi Asgari در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 19 آذر 1387, 15:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •