نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: غیرفعال بودن رویداد Activated

  1. #1

    غیرفعال بودن رویداد Activated

    سلام
    چرا بعد از فعال شدن فرم، رویداد Activated اجرا نمیشه؟؟ تو برنامم حتی اول رویداد txtBox1_TextChanged فراخوانی میشه بعد Activated که همش هم Error میده..
    خواهشاً از دوستان هرکس میدونه راهنمایی کنه

  2. #2

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    رویداد Activated زمانی اجرا میشه که فوکوس یکبار بیاد روی فرم ، بهتره کدهاتون قرار بدید بهتر بررسی بشه

  3. #3

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    کدها:


     public static string code = "";
    public static string gheymat = "0";
    public static string codeKala = "";

    private void frmSabteForoosheKala_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.tbl_SefareshTableAdapter.Fill(this.dataSet1.t bl_Sefaresh);
    this.tbl_factorTableAdapter.Fill(this.dataSet1.tbl _factor);
    this.tbl_SefareshTableAdapter.Fill(this.dataSet1.t bl_Sefaresh);


    //شماره فاکتور از 1000 شروع بشه
    tbl_factorTableAdapter.Fill(dataSet1.tbl_factor);
    if (dataSet1.tbl_factor.Rows.Count == 0)
    txtShomareFactor.Text = "1000";
    else
    //به اولین شماره فاکتور یک مقدار اضافه کن (شماره فاکتورها به صورت نزولی مرتب شده)ی
    txtShomareFactor.Text = (int.Parse(dataSet1.tbl_factor.Rows[0][0].ToString()) + 1).ToString();


    }
    private void frmSabteForoosheKala_Activated(object sender, EventArgs e)
    {


    if (code != "")
    {
    txtCodeCustomer.Text = code;

    code = "";
    }
    if (codeKala != "")
    {

    tbl_factorTableAdapter.FillByshomareFactor(dataSet 1.tbl_factor, txtShomareFactor.Text);
    // tbl_SefareshTableAdapter.InsertQuery1(txtCodeCusto mer.Text,codeKala,1,decimal.Parse(gheymat),decimal .Parse(gheymat));
    if (dataSet1.tbl_factor.Rows.Count == 0)
    {


    tbl_factorTableAdapter.InsertQuery1(txtShomareFact or.Text, txtCodeCustomer.Text, txtTarikh.Text, "11");

    }
    tbl_SefareshTableAdapter.InsertQuery1(txtShomareFa ctor.Text, codeKala, 1, decimal.Parse(gheymat), decimal.Parse(gheymat));
    codeKala = "";
    tbl_SefareshTableAdapter.FillByfactor(dataSet1.tbl _Sefaresh, txtShomareFactor.Text);
    }
    }

    private void txtShomareFactor_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    tbl_factorTableAdapter.FillByshomareFactor(dataSet 1.tbl_factor, txtShomareFactor.Text);

    //شماره مشتری را طبق شماره فاکتور در قسمت مربوطه قرار می دهد
    txtCodeCustomer.Text = dataSet1.tbl_factor.Rows[0][1].ToString();
    txtTarikh.Text = dataSet1.tbl_factor.Rows[0][2].ToString();


    tbl_SefareshTableAdapter.FillByfactor(dataSet1.tbl _Sefaresh, txtShomareFactor.Text);

    }


  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    متد Activated بعد از Load اجرا میشه.خب بدلیل این خط از کد که داخل متد Load فرم نوشتی

    //به اولین شماره فاکتور یک مقدار اضافه کن (شماره فاکتورها به صورت نزولی مرتب شده)ی
    txtShomareFactor.Text = (int.Parse(dataSet1.tbl_factor.Rows[0][0].ToString()) + 1).ToString();

    متد TextChanged قبل از متد Activated فراخوانی میشود
    First,solve the problem then write the code

  5. #5

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    خب بله درست میگید مشکل من اینه که چرا بعد از این خط (قبل از اینکه textchengi صورت بگیره) Textchanged فراخوانی می شه؟؟

    There is no row at position 0 این خطا رو در قسمت Textchanged خط 56و57 میده!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : چهارشنبه 17 شهریور 1395 در 20:21 عصر

  6. #6

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    با چه کدی میتونم بگم اگر
    txtCodeCustomer.Text = dataSet1.tbl_factor.Rows[0][1].ToString();

    وجود نداشت پیغام بده؟؟؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    نقل قول نوشته شده توسط negar222 مشاهده تاپیک
    خب بله درست میگید مشکل من اینه که چرا بعد از این خط (قبل از اینکه textchengi صورت بگیره) Textchanged فراخوانی می شه؟؟

    There is no row at position 0 این خطا رو در قسمت Textchanged خط 56و57 میده!!!!!
    چون شما txtShomareFactor.Text رو مقداری رو بهش انتساب دادی پس خاصیت Text ان تغییر میکند پس رویداد TextChanged ان فراخوانی میشود
    First,solve the problem then write the code

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    نقل قول نوشته شده توسط negar222 مشاهده تاپیک
    با چه کدی میتونم بگم اگر
    txtCodeCustomer.Text = dataSet1.tbl_factor.Rows[0][1].ToString();

    وجود نداشت پیغام بده؟؟؟

    if( dataSet1.tbl_factor.Rows[0]!=null)
    {
    //شماره مشتری را طبق شماره فاکتور در قسمت مربوطه قرار می دهد
    txtCodeCustomer.Text = dataSet1.tbl_factor.Rows[0][1].ToString();
    txtTarikh.Text = dataSet1.tbl_factor.Rows[0][2].ToString();
    }
    First,solve the problem then write the code

  9. #9

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    ممنون از راهنماییتون ولی اجرا نشد

    به یه روش دیگه عمل میکنم که مقدار textbox رو مقایسه کنه با آخرین فاکتور موجود ولی چطوری میتونم بگم اگر بزرگتر بود؟
    if (txtShomareFactor.Text == (int.Parse(dataSet1.tbl_factor.Rows[0][0].ToString()) + 1).ToString())


    ممنون میشم راهنماییم کنید

  10. #10

    نقل قول: غیرفعال بودن رویداد Activated

    ممنون حل شد..

تاپیک های مشابه

  1. رویداد Active Sync Disconnect
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1388, 08:08 صبح
  2. غیرفعال بودن قسمت Domain در پنجره تغییر نام
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1388, 01:48 صبح
  3. تفاوت رويداد active با create
    نوشته شده توسط mandana2010 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 17:17 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1387, 22:34 عصر
  5. غیرفعال کردن رویداد ADOTable1BeforePost
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 29 آبان 1386, 10:09 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •