نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در جست و جو database و datagridview

  1. #1

    مشکل در جست و جو database و datagridview

    سلام بچه ها من یه برنامه حسابداری دارم :
    22225.jpg
    تو عکس بالا :
    1)کامبو باکس وصل شده به دیتابیس کاربر ها ، اینم دیتابیس:

    2)دیتاگریدویو هم اطلاعات یتابیس ثبت کارکرد ها نمایش داده ، که قسمت ثبت کاربر همون نام و نام خانوادگی کاربر هاست ، اینم دیتابیس :

    میخام وقتی رو باتون جست و جو کلیک کنم از کامبوباکس اسم هرکی بود تو گرید ویو فقط اطلاعات همونو بیاره اطلاعات همه نیاره.
    کد هام اینه :

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Cferdoosi;Integrated Security=True");
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from sabtkarkard where karbarsabt like @n", con);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@n", comboBox1.Text + "%");
    da.Fill(ds, "t1");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t1";


    کد ها یجوری کار میکنن! ببینید وقتی از لیست کامبو باکس مثلا کاربر علی انتخاب میکنم ، گریدویو هیچ اطلاعاتی نمیاره کامل اطلاعاتش میره!ولی اگه برم از تو گریدویو نام کاربر علی کپی کنم بزارم تو کامبوباکس بعد سرچ کنم اطلاعات علی میاره و درست کار میکنه!میخام تو کامبوباکس هرکی انتخاب میکنیم سرچ کنه هی نخام از گریدویو اسم کپی کنم!
    کدم چیکارش کنم؟مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مشکل در جست و جو datagridview و datagridview

    سلام دوست من وقتت بخیر ، دوست من کد هاتون رو به این شکل تغییر بدید

    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=Cferdoosi;Integrated Security=True");
    con.open();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from sabtkarkard where karbarsabt like'%'+@n+'%'", con);
    da.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@n", comboBox1.SelectedItem.ToString().Trim());
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    con.Close();


    اگه قسمتیش برات سوال بود بفرمایید تا بگم هرچند فکر نمیکنم کدها نامفهموم باشه ولی باز اگه سوالی پیش اومد بنده و بقیه دوستان پاسخگو هستیم .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یه مشکل در جست و جو در پایگاه به روش کدنویسی
    نوشته شده توسط farzadkamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1393, 15:57 عصر
  2. مشکل در جست و جو در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط حسین سایر در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 11:26 صبح
  3. حرفه ای: مشکل در جست و جو در Entity Framwork
    نوشته شده توسط behzadbb1987 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 00:58 صبح
  4. سوال: مشکل در جست و جو اطلاعات در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش C#‎‎
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 02 فروردین 1391, 16:25 عصر
  5. سوال: مشكل در جست و جو چند نوع فايل به صورت هم‌زمان
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 مهر 1387, 10:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •