نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در گزینه انتخاب شده در listbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    مشکل در گزینه انتخاب شده در listbox

    با سلام
    یک ستون از دیتا را در لیست باکس نمایش می دهم
    حال می خواهم پس از کلیک روی هر آیتم متن آن آیتم در لیبل نمایش داده شود
    و طبق معمول این کد را می نویسم

    Label1.Text = Lis_book.SelectedItem;

    ولی این ارور را می دهد
    Conversion from type 'DataRowView' to type 'String' is not valid.
    مشکل از کجاست؟
    چه کدی باید بنویسم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در گزینه انتخاب شده در لیست باکس

    سلام اگه اطلاعات رو توی یه لیست باکس داری نشون میدی باید اخر کار یه کانورت انجام بدی
    به این صورت:

    Label1.Text = Lis_book.SelectedItem.toString();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار windowsyar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1395
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    208

    نقل قول: مشکل در گزینه انتخاب شده در لیست باکس

    انجام دادم توی لیبل می نویسه:
    System.Data.DataRowView
    من چیزی که داخل آیتم نوشته شده را می خواهم
    لیست باکسم را با این کد پر می کنم

    SqlConnection con1 = new SqlConnection("Data Source=DESKTOP-RLVGDFE\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=yaMAHDY;Integrated Security=True");
    con1.Open();
    SqlDataAdapter da1 = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM book", con1);


    DataSet ds1 = new DataSet();
    da1.Fill(ds1, "TEMP");


    ComboBox1.DataSource = ds1.Tables["TEMP"];
    ComboBox1.DisplayMember = "Name";
    mainform.Lis_book.DataSource = ds1.Tables["TEMP"];
    mainform.Lis_book.DisplayMember = "Name";



    con1.Close();

    آخرین ویرایش به وسیله windowsyar : یک شنبه 28 شهریور 1395 در 11:32 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: مشکل در گزینه انتخاب شده در لیست باکس

    اینطوری بنویس

    Label1.Text = Lis_book.Text;

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مشکل در گزینه انتخاب شده در لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط windowsyar مشاهده تاپیک
    انجام دادم توی لیبل می نویسه:
    System.Data.DataRowView
    من چیزی که داخل آیتم نوشته شده را می خواهم
    لیست باکسم را با این کد پر می کنم

    SqlConnection con1 = new SqlConnection("Data Source=DESKTOP-RLVGDFE\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=yaMAHDY;Integrated Security=True");
    con1.Open();
    SqlDataAdapter da1 = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM book", con1);


    DataSet ds1 = new DataSet();
    da1.Fill(ds1, "TEMP");


    ComboBox1.DataSource = ds1.Tables["TEMP"];
    ComboBox1.DisplayMember = "Name";
    mainform.Lis_book.DataSource = ds1.Tables["TEMP"];
    mainform.Lis_book.DisplayMember = "Name";



    con1.Close();

    سلام دوست من وقتت بخیر ، داخل رویداد SelectedIndexChanged مربوط به ListBoxتون این بنویسید

    string N =string.Empty;
    foreach (DataRowView RW in listBox1.SelectedItems)
    {
    N = N + " " + RW.Row["Name"].ToString();
    }
    label1.Text = N;

    راستی دوست من یادم اینو بگم این کدی که برات نوشتم خاصیت Multi Select هم بهش دادم یعنی کافیه ListBox ت خاصیت SelctionMode اون رو بزاری رو حالت MultiSimple میبینی که هر چندتا که آیتم انتخاب میکنی توی لیبل هم نمایش داده میشه
    پیروز و موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mrprestige : یک شنبه 28 شهریور 1395 در 20:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •