نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطور با زدن دکمه در ریبون کنترل Tab اضافه بشه با ابزارهای مورد نظر

  1. #1

    Wink چطور با زدن دکمه در ریبون کنترل Tab اضافه بشه با ابزارهای مورد نظر

    سلام من تازه اومدم سایت شما هر سایتی که می رفتم جواب نمی داد یکی از دوستان برنامه نویسم به من گفت که این سایت عالی و سریع جواب می ده منم اومدم ثبت نام کردم و امید وارم به سوالم جواب بدید.
    من یک نرم افزار مدیریتی ساختم که با ریبون کنترل کار می کنه و یک تب کنترل گذاشتم که وقتی مثلا به دکمه ثبت دانش آموز کلیک می کنی یک تب به تب کنترل اضافه بشه با عنوان ثبت نام دانش آموز و بعد داخل پنل اون چندتا لیبل و تکستباکس بوجود بیاد که دانش آموز رو ثبت نام کنه ولی سوال من همون قسمت بوجود آمدن تب هستش که چطوری تبی با زدن دکمه در ریبون کنترل اضافه بشه با ابزار های مورد نظر من ؟

    لطفا جواب رو هرچه سریع تر به ایمیل من ارسال کنید من این انجمن رو تازه دیدم و خوشم آمده چون افراد این انجمن رو به من معرفی کرده اند...

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: یه سوال سخت در حد این که بقیه انجمن ها جواب ندادن

    من با DevComponent کار می کنم....با این کد کاری که شما میخواین رو انجام دادم...

    private SuperTabControl tab;
    SuperTabItem tabs = tab.CreateTab("مشتری" + (tab.Tabs.Count + 1),tab.Tabs.Count);
    tab.SelectedTab = tabs;
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •