نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درخواست یک query

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130

    درخواست یک query

    سلام
    در جدولم یک ستون دارم کخ نام و فامیل افراد را بصورت فامیل،اسم کوچک نگهداری می کنه.
    حالا می خوام یک query بنویسم که اسم و فامیل را جدا کنه و هر کدام را در یک ستون مجزا بریزه.
    من با vb6 یک برنامه نوشتم که اطلاعات را در گرید نمایش داد بعد با تابع های موجود رشته ها را جدا کردم بعد در بانک update کردم.این کار برای 4000 داده 15 ثانیه زمان برد که فکر می کنم زیاد.
    لطفا اگر query یا روال ذخیره شده ای می دونید بهم بگید.
    با تشکر




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    روش اشتباهه، معمل اینه که جزعیات در فیلدهایه جداگانه باشند نه اینکه جزعیات در یک فیلد با هم باشند، قاطی کردن ۲ تا فیلد از همدیگه جداکردنشان راحتره و اشکالی بوجود نمیاره.
    بهتری راه اینه که برنامه اکسس را عوض کنید که از ۲ فیلده مختلف استفاده کنه، و با برنامه وی بی تمامه رکوردهایه موجود را به اون ۲ فیلد منتقل کنید.
    یواش بودن این برنامه وی بی از بدتر بودن حالت کنونی داتابیس خیلی بی اهمیت تره. در واقع تند کردنه این روش هیچ چی اضافه نمیکنه، بلکه مشکلات کنونی را ادامه میده.

    ولی اگر حتماً به این کار احتاج دارید یک چند تا رکورد امتحانی در یک داتابیس بدید که بتونیم امتحان کنیم، همین طوری ما نمیدونیم محتویات شما چه ریختییه که بتونیم جواب بدربخور بدیم.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    130
    سلام
    با تشکر که پاسخی آمد.بله درسته این بانک مشکل داره و من در تلاش برای رفع مشکل هستم
    راهی یافتم و لی سرعتش پایین بود که براس شما پیوست کردم راه دیگری اگر هست می تونه جالب باشه.در این برنامه بانکی که به من دادند فقط ستون names را داشت من دو ستون دیگر با نام های fname,lname اضافه کردم و کدی نوشتم.کد من می تونه آموزشی باشه و اگر کسی راه سریع تری پیدا کرد بفرسته.
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    با کد نویسی میتونین این مشکل رو بر طرف کنین بدین صورت که دو فیلد اضافه کنین حا ل یک متغیر از نوع String تعریف کنین و کاراکتر به کارکتر جلو برید هنگامی که به , رسیدین رشته رو در فیلد نام وارد و مابقی رو درفیلد نام خانوادگی وارد نمائید.این عمل رو برای تمامی رکوردها در Loop تکرار نمائید.
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل گرفتن query با حرف 'ی' ؟
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 14:18 عصر
  2. the query must be an updateable query
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 17:02 عصر
  3. مشکل در ثبت اطلاعات در query
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 10:17 صبح
  4. Query
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1385, 04:09 صبح
  5. در مورد SQL و Query لطفاٌ کمک کنید.
    نوشته شده توسط Abbasgholami در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 شهریور 1385, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •