نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جمع کردن بعضی از مقادیر خاص در datagridview

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1

    جمع کردن بعضی از مقادیر خاص در datagridview

    با سلام خدمت همه اساتید
    سوالی داشتم
    یه برنامه ی کاربردی برای یه ارگانی دارم مینویسم ولی توی جمع کردن بعضی از مقادیر با ویزگی خاص مشکل دارم
    یعنی من یک دیتابیس دارم که توش 4 تا جدوله و اسم اونی که باهاش مشکل دارم "خلاصه متره" هستش میخوام وقتی کاربر وارد این فرم میشه این دستور اجرا بشه

    داخل ستون "شماره فهرست بها" چندین شماره هست . داخل فرم "ریز متره" ممکنه چندین داده از یک نوع شماره فهرست بها باشه ولی طول و عرض و ارتفاع اونا فرق کنه که در این صورت مقدار جزء ان هم فرق میکند حالا میخوام اون شماره های فهرست بهایی که مثل هم هستن رو تک تک پیدا کنه و ستون "مقدار جزء" اونا رو با هم جمع کنه و مشخصات اونا رو (البته مشخصاتشون مثل همه همون طور که گفتم طول و عرض و ارتفاع و مقدار جزء فرق میکنه) در فرم "خلاصه متره" ثبت کنه همزمان با اجرای این کار اون شماره های فهرست بهایی که مثلا اول ان ها با 01 یا 02 یا ... شروع میشود رو هم داخل فرم "خلاصه متره" بنویسه

    البته من هر دو قسمت رو انجام دادم ولی قسمت دوم رو فقط اجرا میکنه ببینید این کد قسمت اول منه

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string shomare = dataGridView1.CurrentRow.Cells["شمارهفهرستبهاDataGridViewTextBoxColu mn"].Value.ToString();
    for (int i = 0; i < int.Parse(shomare); i++)
    {
    خلاصه_مترهTableAdapter1.ScalarQuery(dataG ridView1.Rows[i].Cells[2].Value.ToString());
    }
    }

    حالا اینم دستورات sql اون کوئری اسکالر هستش

    SELECT SUM(مقدار) AS EXPR1
    FROM [خلاصه متره]
    WHERE [شماره فهرست بها]=@Shomare

  2. #2

    نقل قول: جمع کردن بعضی از مقادیر خاص در datagridview

    سلام دوست عزیز. تا برنامتون رو نصب کردین جایی حتما حتما اسم فیلدها رو انگلیسی کنید.

  3. #3

    نقل قول: جمع کردن بعضی از مقادیر خاص در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز. تا برنامتون رو نصب کردین جایی حتما حتما اسم فیلدها رو انگلیسی کنید.
    چشم حتما شما میتونی این مشکل رو حل کنی؟

  4. #4

    نقل قول: جمع کردن بعضی از مقادیر خاص در datagridview

    یعنی کسی نیست جواب بده؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: شمارش بعضی از سطرهای خاص در دیتاگریدویو؟
    نوشته شده توسط majid.gymnast در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 23:02 عصر
  2. نحوه bind کردن فیلدی از نوع عکس در DataGridView
    نوشته شده توسط saeed0935 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 17:06 عصر
  3. سوال: حذف کردن ستاره از ابتدای ردیف در Datagridview
    نوشته شده توسط nettonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1390, 12:51 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مهر 1386, 21:30 عصر
  5. تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 11:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •